Pločnik

Zvuci dnevne sobe feat. Iggy Dope (BSMNT)

31 Lis 2020
Pločnik predstavlja novi koncept i serijal događanja koji je nastao kao prilagodba aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim "hrđavim vremenima" - ‘Zvuci dnevne sobe’. 


Zvuci dnevne sobe feat. Solfeggio

30 Lis 2020
Pločnik predstavlja novi koncept i serijal pod nazivom "Zvuci dnevne sobe" koji je nastao kao prilagodba aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim "hrđavim vremenima".


Zvuci dnevne sobe feat. Chupson

29 Lis 2020
U trenutku kada ples postaje arhaična osobina nekadašnjih vremena, pozivati na uživanje u glazbi postaje potrebom. Pločnik pritom svoj svjetonazor rado dijeli s vama, prilagođeni aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim "hrđavim vremenima". 


EducationTV w. Daweed

25 Lis 2020
Daweed (David Tešić) je zagrebački DJ i organizator partya s više od 20 godina staža na klupskoj sceni, također pokreće i sudjeluje u organizaciji brojnih klupskih programa kao što su Chew the Fat! Croatia, Tuborg Open Fair, Black Light i mnogi drugi. U zadnje vrijeme ste ga pretežno mogli čuti na Rapper’s Delight partyima koje organizira sa svojim prijateljima iz Groove Playaz kolektiva u zagrebačkom Pločniku. Za ovu prigodu puštat će kombinaciju starih rap klasika i nešto recentnijih trap bangera.


Zvuci dnevne sobe feat. VOLTA

24 Lis 2020
Nakon nekoliko evenata tijekom ovoga ljeta te odgođenog gostovanja Air Maxa ’97 u suradnji s beogradskom SUTROM, VOLTA će kroz Pločnikov koncept predstaviti intimniju paletu svoje često izazovne selekcije.
 


Vrelo - muzikoterapija za ZG

23 Lis 2020

Muzičko, plesna terapija za izranjavani Zagreb počela je spontano na Manduševcu, a zatim se preselila Na Zdenac Života kod HNK.Zvuci dnevne sobe feat. Steps (Stonebride, PDV)

22 Lis 2020
Pločnik predstavlja novi koncept i serijal događanja koji je nastao kao prilagodba aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim "hrđavim vremenima" - ‘Zvuci dnevne sobe’. 
 


EducationTV w. El Commando

18 Lis 2020
Luka Šimić na dokumentima, El Commando za pultom. Ovaj 25-godišnji mladić dolazi iz Splita, a svoju borbu s miksetom započeo je 2011., gajući ljubav prema elektronskoj glazbi i podrumu zvanom 'Klub Kocka'. Splićanin je fanatik razlomljenih ritmova sam po sebi, što će reći da pažljivo uho čuje kako mu iz techno / house / electro setova curi jungle i dubstep na sve strane.


Zvuci dnevne sobe feat. Mradar

16 Lis 2020
Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.


Pop Kulturni Kviz #3

15 Lis 2020
Prijave: u FB inbox Chewing Gum page-a poslati ime tima i broj sudionika (može sudjelovati 3-4 ljudi u timu)! Broj timova je ograničen zbog kapaciteta prostora i epidemioloških mjera.


Stranice