Outlook festival

Outlook festival 2018. od 5. do 9. rujna 2018.

Nakon velike proslave jubilarnog, 10. Outlook festivala organizatori se već pripremaju za 11. izdanje ovog najvećeg okupljanja ljubitelja bass glazbe i soundsystem kulture.

Objavljeni su datumi i sada već znamo kako će se Outlook festival 2018. održati od srijede 5. rujna, kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, i trajati sve do nedjelje 9. rujna, točnije ponedjeljka, kada se festival zatvara u ranim jutarnjim satima.

Organizatori su pripremili i novost za sve dosadašnje i buduće posjetitelje festivala, a to je posebna ponuda festivalskih ulaznica za 11. festivalsko izdanje, po do sada najnižoj cijeni od samo 400 kn. Festivalska ulaznica vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo (od 6. do 9. rujna 2018.) ne uključujući koncert otvorenja. Za usporedbu krajnja cijena festivalskih ulaznica na blagajni je 850 kn. Ulaznice su već u prodaji i mogu se naći na ovom linku, putem Entrio sistema te na prodajnim mjestima diljem zemlje.

Objavljen je i video s najboljim trenucima Outlook festivala 2017. Od velikog koncerta otvorenja u pulskoj Areni, preko plaže, boat partyja i noći na tvrđavi Punta Christo, proživite ponovno 10. Outlook festivala.

 

Na slavljeničkom line-upu nedavno završenog Outlook festivala našli su se renomirani glazbenici, vrsni predstavnici hip-hopa, duba, reggaea, junglea, drum and bassa, dubstepa i srodnih žanrova te dugogodišnji prijatelji festivala, a u njihovoj glazbi i popratnim programima uživalo je više od 12 tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta. Time je zatvorena još jedna odlična festivalska sezona na tvrđavi Punta Christo koja je započela sa Seasplash festivalom, a tik prije početka Outlooka završio je i 6. Dimensions, jedan od najcjenjenijih festivala elektroničke glazbe u svijetu.

Jubilarno izdanje festivala, na već tradicionalnoj lokaciji povijesne pulske Arene, otvorio je hvaljeni američki producent DJ Shadow, sjajni 20-člani Outlook Orchestra koji je uz brojne live vokaliste izvodio uspješnice Outlookovog glazbenog izričaja te grime megazvijezda Dizzee Rascal. Više od 60 glazbenika na dosad najvećoj postavljenoj pozornici u Areni označilo je savršenu uvertiru za protekla četiri dana uživanja na čak 11 unikatnih pozornica smještenih na mističnoj tvrđavi na kojima se nastupilo preko 350 izvođača te više od 40 party brodova.

www.pozitivanritam.hr 
www.outlookfestival.com 
twitter.com/OutlookFestival 
facebook.com/outlookfestival 
youtube.com/outlookfestival 
soundcloud.com/outlookfestival 
mixcloud.com/outlookfestival 
instagram.com/outlookfestival