Koncert otvorenja Outlook festivala @ Arena, Pula

 ☀︎ OUTLOOK ARENA 2019.☀︎
KONCERT OTVORENJA 12. OUTLOOK FESTIVALA 
4.9.2019. / ARENA / PULA / CROATIA

 

Posljednje izdanje Outlooka, najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture na tvrđavi Punta Christo, koje će se održati od 4. do 9. rujna, ostat će sigurno dugo u sjećanju. Opraštajući se od kamene štinjanske ljepotice, mjesta koje je festival zadnjih deset godina nazivao domom, Outlook se potrudio da njegova zadnja godina na tvrđavi ostane zapamćena.

Tradicionalnoj uvertiri u najveće slavlje bass glazbe u Europi, koncertu otvorenja u Areni 4. rujna, uz Andy C-a, Loyle Carnera, Shy FX-a pridružuju se Mala & The Outlook Orchestra. Malu, kao jednog od najbitnijih autora u modernoj bass glazbi, čija kreativnosti i utjecaj ne jenjavaju niti nakon 20 godina na sceni, pratit će The Outlook Orchestra ritam sekcija, među ostalima na udaraljkama sjede vrhunski glazbenici: Richard Spaven (Flying Lotus, The Cinematic Orchestra), i Eddie Hicks (Sons Of Kemet).

Uz njih festival će otvoriti legenda drum’n’bassa Andy Creper Loyle CarnerShy FX njegov Ragamuffin Soundsystem, miljenici festivalske publike Gentleman’s Dub Club te zvijezda u usponu Flohio. Ulaznice za žestok početak festivala u Areni po cijeni od 320 kuna mogu se naći u Entrio sistemima.

 

Pridruži se Facebook eventu 12. Outlook festivala


Više informacija o Outlook festivalu: 

www.pozitivanritam.hr 
www.outlookfestival.com 
twitter.com/OutlookFestival 
facebook.com/outlookfestival 
youtube.com/outlookfestival 
soundcloud.com/outlookfestival 
mixcloud.com/outlookfestival 
instagram.com/outlookfestival