Record Store Day u subotu 23.4. provedite u PDV prodavaonici ploča!

Nakon 2 godine, Record Store Day ponovo se odvija u travnju, u subotu, onako kako je sve započelo i kako smo do sada i navikli. 

Priča je poznata; sve je počelo kad se Metallica 2008. godine pojavila i zasvirala u Rasputin Musicu u San Franciscu i naznačila važnost malih prodavaonica glazbe i najkvalitetnijeg glazbenog formata koji je u tom trenutku bio u izumiranju - vinyla! Kroz godine se događaj komercijalizirao, mnogima izgubio svoj izvorni smisao, no glazbeni sladokusci kakvi jesmo svejedno ga volimo pa vas pozivamo u subotu, 23.4., na druženje PDV prodavaonicu ploča, Međimurska 21, kat iznad Pločnika.

Na Record Store Day kao nezaobilazan dan, i slavlje vinilne kulture, za kupce u PDV prodavaonici ploča smo pripremili 10% popusta na ploče, kazete i CD-e u distribuciji, a 15% popusta na sva naša PDV izdanja. Uz šarolik distribucijski katalog, kojim smo popunili dućan, danas, 20.4., izlazi Banana Zvuk – Legaliziraj Remixes, a od posljednjeg Record Store Daya obavili smo još u fizičkom obliku Ida Prester – Luda Remixes, Kali Fat Dub – Životinjska karma i dobrotvornu kompilaciju Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project, pt.1, koje, ukoliko još nemate u kolekciji, svakako preporučamo!

Sve informacije i novosti zapratite u našem Facebook eventu na linku https://www.facebook.com/events/728386038527384 i vidimo se 23.4. u PDV prodavaonici ploča, Međimurska 21, kat iznad Pločnika!