PDV records & merchandise

Singlom "It Took Me So Long" započele su prednarudžbe istoimenog albuma Amnastija, zajedničkog projekta Ane Ćurčin i Marka Nastića!

04 Tra 2024

Neke suradnje jednostavno su neizbježne i moraju se dogoditi, iako na prvi pogled djeluju potpuno nemoguće.Prvi singl s "Albuma" Nule je "Krvoproliće"!

26 Ožu 2024

Prva stvar koja najavljuje novi "Album" Nule nakon 30 godina  je "KrvoprolićeNula pokrenula crowdfunding za izdavanje nove ploče!

26 Ožu 2024

Vjerovali ili ne, početkom rujna 2023.CoreEvent ulaznice od danas su dostupne u PDV prodavaonici!

19 Ožu 2024

Uz DVA OSAM, Entrio i Eventim ulaznice, od danas su u PDV prodavaonici, na 1. katu Pločnika u Međimurskoj 21, dostupne i ulaznice za događanja iz CoreEvent sustava.Koncertnu promociju vinilnog i kazetnog izdanja albuma “Rewind, Play, Repeat” One Dread će održati 9. 3. u Saxu!

08 Ožu 2024

Nakon uspješne koncertne promocije albuma u Zagrebu, One Dread se spremaju u proširenom izdanju izvesti bogatije aranžmane svog autorskog prvijenca u Saxu povodom izlaska vinilnog i kazetnog izdanja albuma.Od danas su u prodaji vinilno i kazetno izdanje prvog One Dread studijskog albuma "Rewind, Play, Repeat"!

08 Ožu 2024

Nakon što je prvi studijski album One Dreada "Rewind, Play, Repeat" obavljen digitalno i na Singlom "Preko trupel" slovenskih hardcore punkera Wasserdicht započele su prednarudžbe prvog studijskog albuma "Prihajamo v miru"!

05 Ožu 2024

Wasserdicht je hardcore bend iz Ormoža, koji s djelovanjem počeo početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Nakon nekoliko promjena, 1993.Siječanj u PDV-u: kroz cijeli mjesec u PDV prodavaonici ploča kupce očekuje mali znak pažnje!

08 Sij 2024

Prošao je mjesec darivanja, i stigao nam je tradicionalno depresivan siječanj.Stranice