Predstavljamo omiljeni brend prirodne kozmetike Sapunoteka

U sklopu jedinstvene akcije dostave u ponudi Pločnika i PDV-a uskoro stiže Sapunoteka, poznat i tražen obiteljski brend prirodne kozmetike koji je pokrenut prije deset godina u Šibeniku. Gerilskim pristupom i filozofijom ‘napravi sam‘, bez kredita i velikoga početnog kapitala, zaobilazeći marketing i još pokoje pravilo tržišne igre, životni i poslovni partneri Ivan Milišić i Marija Plavčić osnovali su brend iz ljubavi prema prirodnim sastojcima na obalama Jadrana.

Etični, ručno rađeni proizvodi, veganski koji nisu testirani na životinjama, postali su u malo vremena omiljeni među zaljubljenicima u prirodnu kozmetiku. Kako bi maksimalno poistovjetili pakiranje s onim što svaki proizvod i nudi, ambalaža samih proizvoda temelji se na osobnom pristupu vlasnika. Plastika je izbjegnuta, te je s ekološkog aspekta za vanjsku ambalažu odabran sirovi karton. Aluminijske tube nalaze se unutar kartona, za što bolje očuvanje pomno biranih sastojaka svakog proizvoda pojedinačno.

Začeci, kako i sam naziv branda kaže, iskovani su na sapunima, i to upravo onim iskonskim dalmatinskim, sa svega desetak sastojaka. Danas pak broje sapune od raznih sastojaka, toliko zvučnih naziva da ih je jednostavno nemoguće zaobići. Sapunoteka pruža još i proizvode za njegu tijela, losione, pilinge, kreme za ruke i lice, dnevne i noćne primjene, a sve proizvode krase hladno prešana ulja, izvorska voda i prirodna eterična ulja. Proizvode i ulja, od onih za svakodnevnu primjenu do neodoljivih eteričnih u raznim mirisnim izdanjima. Proizvodi pristupačnog izgleda i cijene, eko ambalaže, koji osim prirodnih sastojaka sadrže i puno uloženog truda i ljubavi, stvaraju ponudu vrhunske prirodne kozmetike za njegu lica i tijela.

Iz široke palete od pedesetak proizvoda uskoro će se u ponudi dostave Pločnika i PDV-a naći oni proizvodi za kojima u vrijeme pandemije Corona virusa i postoji najveća potreba. To su dezinfekcijski gel za ruke, paleta proizvoda za njegu ruku (kreme od badema i kakaa, masline i lavande, sheae i konoplje), losioni za njegu tijela (badem i bundeva), 100-gramski sapuni (Mala vještica, Nije sve tako sivo, Bolje zob nego rob), sapuni s morskom soli (lavanda i cimet, mandarina i limunska trava) te 75-gramski sapuni (mornar – festivalski sapun, potpuno biorazgradiv i kadulja i limun). Osim u akciji dostave Sapunoteka će uskoro dobiti svoj kutak na web dućanu PDV-a.