Pozitivan ritam intenzivirao suradnju sa Sarom Renar kroz dogovaranje nastupa

Nakon uspješne suradnje Sare Renar i Pozitivnog ritma u svjetlu nekoliko dogovorenih nastupa (na primjer, online koncert Magic Box #3), suradnji u proizvodnji ploče za album 'Gdje povlačiš crtu', i gostovanju u prvoj sezoni video podcasta Pozitivan ritam, odnedavno surađujemo i na dogovaranju nastupa Sare Renar, te se u slučaju interesa možete obratiti na booking@pozitivanritam.hr

Sara Renar je nagrađivana zagrebačka kantautorica i pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji.  Iza sebe ima pet diskografska izdanja. Album "Djeca" je 2014. godine nominiran za nagradu Porin za najbolji debitantski album, dok je 2015. za EP "Jesen" Renar nominirana u dvije kategorije (najbolja ženska vokalna izvedba, najbolji alternativni album), a Porin je osvojila u kategoriji najbolje vokalne izvedbe. "Tišina" iz 2016. je za istu nagradu nominirana za album godine i najbolji alternativni album, a album je zaslužio nominaciju i IMPALA  za europski album godine. Live album "Gdje povlačiš crtu" odjeknuo je u svim  medijima, a prema svim kritikama je revolucionarni i svjetski materijal koji zaslužuje posebnu pažnju.

U posljednjih pet godina Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije nastupivši na svim važnijim regionalnim festivalima i koncertnim prostorima. Posljednji studijski album Sare Renar “Šuti i pjevaj” objavljen je u izdanju Croatia Records 8.3.2021 a kritika ga je gotovo jednoglasno ocijenila kao njen najbolji i najzreliji album u karijeri koji je potvrđen i sjajnim koncertnim nastupima u HNK Šibeniku te u Aquarius klubu u Zagrebu.