Koncertnu promociju vinilnog i kazetnog izdanja albuma “Rewind, Play, Repeat” One Dread će održati 9. 3. u Saxu!

Nakon uspješne koncertne promocije albuma u Zagrebu, One Dread se spremaju u proširenom izdanju izvesti bogatije aranžmane svog autorskog prvijenca u Saxu povodom izlaska vinilnog i kazetnog izdanja albuma. Standardna sedmorka One Dreada nastupit će uz pratnju Green Horns brass sekcije, te time s obje noge zakoračiti u roots/dub vode, veoma specifičnim live izdanjem.

Autorski album “Rewind, Play, Repeat”, podjednako pohvaljen od strane glazbenih kritičara i publike, prvenstveno je i zamišljen kao vinilno izdanje, čime je ova promocija idealna prilika za nabavku vinila koji svoj datum izlaska ima dan prije, 8. 3. 2024. Vinil i kazeta će biti dostupni za kupnju na dan koncerta u prostorijama Saxa ili u prednarudžbi preko PDV-a.

One Dread zagrebački je bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvero instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić). Premda je glazbeni sastav osnovan još 2007. godine s temeljnim fokusom na obrađivanje hitova reggae i roots žanra, tek se 2015. godine oformila postava benda u kojoj su Tea, Nika i Tena s pozicija pratećih vokala prešle u frontu, dok im leđa čuva najjača ritam sekcija (gitara, bas, klavijature i bubanj). Bend je u posljednjih desetak godina svirao diljem Hrvatske i inozemstva, a osim svirki u klubovima, nerijetko nastupaju na pozornicama domaćih i europskih festivala. 

Mix albuma potpisuje Dr.Obi (Amplifyah music), mastering Filip Motovunski (FM Mastering), izdavač albuma je PDV, a za grafičko oblikovanje covera svih izdanja albuma zaslužan je Mislav Lešić (Lord Chardak).

Ulaznice po cijeni od 7,00 eura možete kupiti u pretprodaji, dok će na dan koncerta, na ulazu kluba, cijena ulaznice biti 10,00 eura.  Osim putem interneta (https://stereoticket.com/hr/dogadaj/65c884081b234e1354f3b15c), ulaznice se mogu kupiti i u klubu Sax!, u Palmotićevoj ulici 22/2, te u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.