Zvuci Dnevne Sobe feat. Mr.NiceGuy

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.
U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)…
I što sad?!

Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?!
Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo?
Ne, ne...

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:
‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama,kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

• Mihael Bubnjar aka Mr.NiceGuy dolazi iz Dugog Sela. Glazbom je okružen od samoga djetinjstva te se istom počinje baviti sa četrnaest godina. Veliki utjecaj na njega imao je njegov otac, koji je takoder bio povezan sa glazbom te DJ-ingom. Njegov stil karakteriziraju House, Techno, Trance te zvukovi 90-ih godina. Najviše voli zavrtjeti "staru školu" i pokoji ploču.