Završen je drugi dio kazališne turneje Sare Renar

Prošlog tjedna uspješno je završena kazališna turneja Sare Renar! Sara je gostovala u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, u Hvarskom povijesnom kazalištu, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku, u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin i u kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima.

Svaki koncert pružio je posebnu emociju bendu i posjetiteljima. Još jednom se dokazalo da su kazališni prostori pun pogodak za njen izričaj koji spaja suvremenu glazbu s originalnim nastupom.

Koncertni nastupi u Hvarskom povijesnom kazalištu i kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima sufinancirani su putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

U nastavku donosimo galerije fotografija i novosti.

Izvještaj koncerta HNK Varaždin

Fotogalerije

Sara Renar @ Kazalište Marina Držića / Foto: Vedran Levi

Sara Renar @ Kuća umjetnosti Arsen / Foto: Valerio Baranović

Sara Renar @ Hrvatsko narodno kazalište Varaždin / Foto: arhiva Koncertnog ureda Varaždin

Prošlo je godinu dana od izlaska albuma "Šuti i pjevaj" koji je prepoznat kao najbolji i najzreliji album Sarine karijere. Sada nas očekuje izdanje "Šuti i pjevaj remixes", a riječ je o kompilacijskom albumu s remiksiranim pjesmama afirmiranih, ali i novih uzbudljivih producentskih imena iz regije. Album je dostupan na online streaming servisima.

Sara je najavila i izlazak albuma "Šuti i pjevaj" u vinilnom izdanju koji izlazi 29. travnja.

Nadolazeći koncerti:

28.04. Kvaka, Beograd
29.04. Klub Feedback, Niš
30.04. Kulturni centar mladih u Skoplju
11.06. tvrđava Knin
02.07. MSU, Zagreb
10.07.Tam Tam Music Festival u Sućurju na Hvaru.