Započele su prednarudžbe za vinilno i kazetno izdanje prvog One Dread studijskog albuma "Rewind, Play, Repeat"!

Nakon što je prvi studijski album One Dreada "Rewind, Play, Repeat" obavljen digitalno i na CD-u početkom 11. mjeseca, došlo je vrijeme i za njegove analogne inačice, koje izlaze 8. 3. 2024.

Od danas, pa sve do 8. 3., traju prednarudžbe za vinilno (LP) i kazetno (MC) izdanje albuma "Rewind, Play, Repeat", po povoljnijoj cijeni tijekom cijelog tog razdoblja.

Ploču potražite na --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/one-dread-rewind-play-repeat-lp

Kazetu potražite na --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/one-dread-rewind-play-repeat-mc

I ne zaboravite da će se koncertna promocija vinilnog i kazetnog izdanja održati samo dan kasnije od njihovog službenog izlaska, 9. 3. u klubu Sax, ulaznice potražite na linku --> https://stereoticket.com/hr/dogadaj/65c884081b234e1354f3b15c/

One Dread zagrebački je bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvero instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić). Premda je glazbeni sastav osnovan još 2007. godine s temeljnim fokusom na obrađivanje hitova reggae i roots žanra, tek se 2015. godine oformila postava benda u kojoj su Tea, Nika i Tena s pozicija pratećih vokala prešle u frontu, dok im leđa čuva najjača ritam sekcija (gitara, bas, klavijature i bubanj). Bend je u posljednjih desetak godina svirao diljem Hrvatske i inozemstva, a osim svirki u klubovima, nerijetko nastupaju na pozornicama domaćih i europskih festivala.

Mix albuma potpisuje Dr.Obi (Amplifyah music), mastering Filip Motovunski (FM Mastering), izdavač albuma je PDV, a za grafičko oblikovanje covera svih izdanja albuma zaslužan je Mislav Lešić (Lord Chardak).