Zaključen ovogodišnji line up Seasplash festivala, poznat program po danima i pozornicama

Najavljujemo novi, završni, val izvođača i raspored po danima i pozornicama za ovogodišnje, 19. izdanje festivala.

Festival koji je nadomak svoje 20. edicije i ove godine će se održati pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid-19 u Šibeniku od 15. do 18. srpnja 2021. godine i radnim nazivom Corona Edition pt. 2.

Plazmatick
Marko Mihalinec aka Plazmatick je glazbeni producent, grafički dizajner te pisac, a počeci njegovog aktivnog kreativnog djelovanja sežu u davne devedesete.
Njegov drugi album Maziš Mi Se / Cuddly, Cuddly (2020.) pokazuje više nego zapažen napredak u usporedbi s njegovim prethodnikom, ali također nudi veći spektar privlačnih elektroničkih pokreta kroz malo složene zvučne forme i uvjerljive zvučne artikulacije.

Dub Settlers HiFi
Dub Settlers HiFi je ekipa audiofila iz Bratislave. Nakon više godina djelovanja na reggae sceni, odlučili su izgraditi vlastiti sound system. Iako su novi na sceni, ova vesela ekipa je poznata po svojoj zavidnoj selekciji i snažnom zvuku koji dopire iz njihovog sounda. Osim kvalitetnog zvuka, oni vam donose dub, rootstep i digital reggae isprepleten njihovom vlastitom produkcijom.

Genetik Dub
Genetik Dub je francuski dub producent specijaliziran za steppers dub. Njegovo vrijeme provedeno u stvaranju i sviranju glazbe čuje se u psihodelično mračnoj, snažnoj vibraciji koja dolazi iz zvučnog sustava tijekom njegovih live dub setova. Prvo izdanje je njegov EP, “Silent Dancer”, napravljen u suradnji s Fikir Amlakom.

LuMenArtist
Mađarski majstori svjetlosnog zanata, LuMenArtist, vraćaju se na Seasplash festival, i ovog puta će svojim svjetlosnim zrakama prošarat festivalsku lokaciju, Martinska pored Šibenika. LuMenArtist je aktivan od 2011. godine, a do sada su sa svojim vizualnim dekoracijama očarali posjetitelje mnogih svjetskih festivala.

Sheco
Sheco je dio Seasplash kolektiva rodom iz Pule. U svojim setovima, s kojima je započeo 2010. godine, prolazi kroz jungle, drum & bass i reggae, roots glazbu. Radi na vlastitoj produkciji, a inspiriran je izvođačima kao što su Marcus Visionary, Bladerunner, Chopstick Dubplate, Benny Page, Brian Brainstorm, Aries.

Proove
Proove je pulski momak u službenoj odori, odgajan pulskim festivalima, razvio je autentično specifičan bass/deep dubstep/grime izričaj. Član Volumen kolektiva, čest je kormilar dubokim i subsoničnim frekvencijama, ponajviše u pulskim utvrdama Rojcu i Punta Christo. U autorskom smislu prošla mu je godina rezultirala “Lowline” EP-om za LDH Records, te ove godine izdaje još uvijek svjež 10” vinil materijal za bristolski label Novo.


Raspored po danima i pozornicama

MAINSPLASH
MainSplash stage powered by Seasplash Sound System

Četvrtak / Thursday, 15.7., 21-5h
KALI FAT DUB
ANJA G & DR. OBI
ONE DREAD
MEXICAN STEPPER

Petak / Friday, 16.7., 21-6h
REGGAE ROAST feat. NATTY CAMPBELL
BRAIN HOLIDAYS
TADIMAN
SHECO
CROMAICANZ
R.A.S. [Rasta Altitude Sound]

Subota / Saturday, 17.7., 21-6h
INNER TERRESTRIALS
ALEJUANDRO BUENDIJA I SINOVI
PLESAČ SPOROG STEPA
BANANA ZVUK
HARIS PILTON
CROMAICANZ

Nedjelja / Sunday, 18.7., 21-5h
DUB SETTLERS
HOMEGROWN SOUND
DUBAR SOUND
MEFA (Slavonija Vibes Syndicate)
ALGORIDDIM

SOUNDSPLASH
Soundsplash stage powered by BarabaDub Sound System

Četvrtak / Thursday, 15.7., 22-4h
MAYA
INKA
PROOVE

Petak / Friday, 16.7., 22-6h
BILLAIN
PLAZMATICK
LUCYLYU
LOONEY GRANDPAS

Subota / Saturday, 17.7., 22-6h
BARABADUB SOUND KOLEKTIV
GENETIK DUB
VEXI
GROOVE PLAYAZ

CHILLSPLASH

Četvrtak / Thursday, 15.7., 17-21h
FLICO & BRAT KIWI
LOW COMMITEE

Petak / Friday, 16.7., 17-21h
DIRTY HAIRY
GROOVE PLAYAZ

Subota / Saturday, 17.7., 17-21h
SOUL BROTHERS
DJ D-GREE

Nedjelja / Sunday, 18.7., 17-21h
BELLYFULL
GRUMEN

Site Decos by LUMEN ARTIST

Ulaznice --> http://seasplash-festival.com/hr/festival/tickets/