Vintage Baazar u Tehničkom /// Tehnički ispravno!

Nakon gotovo 3 mjeseca apokaliptičnih scenarija, stvari se polako vraćaju u normalu. U duhu preživljavanja smaka svijeta – slavimo! 

Pridružite nam se ovog petak i subote (5. i 6.6.) od 17h do 21h, na velikom, povratničkom fashion Vintage Bazaaru! Ovoga puta smo u Tehničkom muzeju (Tratinska ulica 2b) u sklopu projekta Ljeto u Tehničkom, pod organizacijom najdražeg nam Pločnika. Na Bazaaru nađi čak 5 vintage izlagačica s morem jedinstvenih, šarenih, ljetnih komada. Kupuj etički i ekološki (pa u toj ideji onda i ponesi platnenu vrećicu)! Popij cugicu s nama, poslušaj kul glazbu i provedi vikend u sjajnom, novom, out-door prostoru u gradu! 

° Buried Clothes je modna inicijativa koja traga za zaboravljenim, skrivenim i zakopanim blagom starih ormara. Udomljujemo vintage odjeću, kroz suvremeni je kontekst stiliziramo, predstavljamo u malim foto pričama i pripremamo za neki novi život. Svaki je komad pojedinačno odabran, po potrebi prepravljen ili popravljen, očiščen i “ready to wear”.

http://buriedclothes.tumblr.com/ https://buriedclothes.wordpress.com/
https://www.instagram.com/buriedclothes/

° Deee Vintage je raznolika vintage selekcija brendirane i no logo sartorijalne odjeće i posebnih akcesoara - od 60-ih do prve polovine 90-ih. Iza Deee Vintage stoji talijanka Divna Ivic koja se godinama strastveno bavi sakupljanjem i istraživanjem posebnih komada po buvljacima i nepoznatim malim dućanima širom svijeta. Većina selektirane robe dolazi iz Italije, Francuske, Njemačke, Amerike i Ex-Yu.

https://www.facebook.com/deee.vintage/
www.instagram.com/deee_vintage
https://www.instagram.com/deee_vintage_selection

° Dugi Rukav Vintage je vintage, modna inicijativa koja se zalaže za održivu, sporu modu.
DRV nudi veliku selekciju vintage i second hand odjeće i asesoara, eklektičnih boja, stilova i večina po pristupačnim cijenama. Iza inicijative stoji Ana Rukavina koja probire, stilizira i fotografira komade kroz modne priče.
Misija ove platforme je spasiti kvalitetne i neponovljive komade odjeće i asesoara od zaborava.

https://m.facebook.com/dugi.rukav.vintage/
https://www.instagram.com/dugi.rukav.vintage/

° IZORMARARAUORMAR mjesto je gdje spajam svoj vlastiti stil sa vintage-om. Tu možete naći vintage+retro/preloved klasične komade, ali i streetstyle komade iz 70-ih, 80-ih i naravno 90-ih godina. Vidimo se u petak i subotu i ne zaboravite svoje platnene vrećice.

https://www.instagram.com/izormarauormar/?hl=en

° MAU MAU je rijetka ptica sa zagrebačkog kolekcionarskog neba koja godinama posuđuje vintage komade iz bogatog fundusa za filmove i snimanja i redovan gost na velikim Bazaar eventima sada u Tehničkom muzeju, u manjoj postavi s probranim komadima za ljeto.

https://www.facebook.com/msmaumau/
https://www.instagram.com/mau____mau/