Ususret ljetu Party zatvaranja sezone: Lucas Lainer from 'Fat Friends' & Sergej Snooze

Završnim partyjem kojim zatvaramo sezonu spojili smo cjelogodišnju zagrebačku briju i festivalski ljetni đir. Na završni party u subotu 1. srpnja, na kojem će upad biti besplatan, pozivamo sve koji još nisu pobjegli na more, i zahvaljujemo svima koji su u tolikom broju ove sezone posjećivali naše programe. Također vas pozivamo da se tijekom vrućih ljetnih dana (i noći) proveselite na nekom od šest festivala na Martinskoj kod Šibenika.

Party zatvaranja će svojim setovima začiniti Lucas Leiner from 'Fat Friends', jedan od redovitih DJ-a koji vjerno prenosi glazbene podloge stilova po kojima je klupski prostor na Jabukovcu naširoko prepoznatljiv, ovog puta s naglaskom na elektroničke inačice, kao i Sergej Snooze, domaći DJ s dugogodišnjim stažom, koji će nas uvesti u ljetno raspoloženje, ujedno predstavljajući boje Overgrounda, novog i prvog festivala u nadolazećoj, petoj sezoni festivalske lokacije Martinske u Šibeniku.
Ujedno najavljujemo još šarolikiji i žešći program u trećoj sezoni, koja će startati u četvrtak, 14. rujna 2023. godine!