Uspješno je završena prva sezona radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam

Krajem travnja uspješno je zaključena prva, proljetna sezona novopokrenute radio emisije i video podcacsta Pozitivan ritam.

Emitiranje je krenulo početkom veljače. svako izdanje uživo je gledalo između 2500 i 5000 ljudi, s nastavnim povećanjem broja pregleda u narednom razdoblju. Ukratko, prva sezona premašila je 50 tisuća preslušavanja i pregleda.

Podsjetimo se, radio emisija i video podcast Pozitivan ritam krenula je u utorak, 2. veljače i održavala se svakog idućeg utorka od 19 do 22 sata u programu Radija 808, i uz video podcast od 20 do 22 sata na kanalu PDV-a, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radia808.

Radio emisija i video podcast emitirali su se iz Pločnika u trajanju restrikcija iza zatvorenih vrata. Koncept emisije sadržan je i u samom nazivu, furao se Pozitivan ritam, a teme su bile priče iz život a i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.

S pretpostavkom da u ova 'hrđava vremena' nisu potrebne nove doze frustracija, bili smo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko god je bilo moguće, a njegovali smo ono što nam najviše nedostaje - priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a...

Naravno, sve skupa smo začinili gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja. Urednici i voditelji emisije bili su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga.

Prvih sat vremena nekolicine izdanja radijske emisije mogu se preslušati na Mixcloudu profilu Pločnika, a u nastavku možeš pregledati dosadašnja izdanja video podcasta, u kronološkom redoslijedu emitiranja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prati nas i dalje u narednoj sezoni!