Uspješna premijera radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam

Prošlog utorka, 2. veljače, održana je premijera nove radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam.

U premijernom izdanju gostovali su Jan Kinčl i Nenad Barić aka Funk Guru, naši dugogodišnji producenti i DJ-i, ovog puta u ulozi pokretača akcije u vezi izdavanja dobrotvornog kompilacijskog albuma domaće elektroničke scene ‘Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project’, s ciljem prikupljanja financijske pomoći za unesrećene potresima, u izdanju izdavačke etikete PDV.

Prvo emitiranje prošlo je s izvrsnim uspjehom i reakcijom publike, kroz interesantan i opušten razgovor, začinjen dobrom i prigodnom mjuzom, izuzev jednog pada internet veze, jer tako kod nas radi optika, hvala T_HT-u, na usluzi koja dakako nije besplatna.

Snimka se na FB-u može pogledati u 2 dijela, i to na stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika, PDV-a i Radija 808, te u cijelosti na YT kanalu PDV-a.

 

 

Pozitivan ritam nova je radio emisija koja kreće u utorak, 2. veljače, i tako svakog idućeg, u terminu od 19 do 22h u programu Radija 808 radio808.com/, i uz video podcast od 20 do 22h, emitiran na youtube kanalu PDV-a www.youtube.com/PDVrec, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija 808.
Radio emisija i video podcast emitiraju se iz Pločnika, dok traju restrikcije iza zatvorenih vrata, tj. ispred publike kada se ukinu. Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom javno prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.
Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova ‘hrđava vremena’ bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a…
Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.
Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga. 
Interesantni gosti očekuju te i u ostatku mjeseca: