Uskoro izlazi ‘The Plague Tapes’ CD, novi album Inner Terrestrialsa uživo

Na kraju godine dolazi jedno slatko iznenađenje, novi album naširoko omiljenih punk dubbera, ili dub punkera iz južnog Londona - Inner Terrestrials - uživo u CD izdanju, pod nazivom ‘The Plague Tapes’.

U izvrsnoj live produkciji, album je snimljen uživo u Overdrive Studios Deptford u Londonu. Na njemu se bend dokazuje u odličnoj sviračkoj formi, u trenutnoj postavi, u kojoj je osnivački dvojac gitarista (J i Fran), kliknuo sa novim bubnjarem Benom.

Na albumu se nalazi izbor od 16 pjesama, sa ostvarenja koja su uslijedila nakon drugog albuma ‘Escape from New Cross’, također snimljenog uživo, i objavljenog 1997. godine.

Utoliko novi album uživo donosi ponajbolje uspješnice sa albuma ‘X’ (2003.), ‘Tales of Terror’ (2012.), i ‘Heart Of The Free’ (2021.), kao i sa EP-a ‘Enter The Dragon’ (1999.).

Album izlazi pod kataloškim brojem PDV062, u suradnji sa izdavačkim kućama Maloka, Mass Prod., General Strike (Francuska), Fire & Flames Music (Njemačka), , i Warrior Charge Records (Italija).

’The Plague Tapes’ na CDu pronađi početkom prosinca 2022. u ponudi PDV-a, kako u matičnom dućanu ploča (@ Pločnik, Međimurska 21, ZG), tako i na web stranici www.pdv.com.hr, kao i u ostalim dućanima u distribuciji.


Inner Terrestrials photo by Ivan Buvinić at 19th Seasplash festival, Šibenik, ljeto 2020.

Ostale naslove benda, uklj. i aktualni studijski abum ‘Heart Of The Free’, pronađi pod linkom —> www.pdv.com.hr/hr/artist/inner-terrestrials