U petak, 16.12., u zagrebačkom Mastersu očekuje nas A Love From Outer Space sa Seanom Johnstonom i legendarnim Justinom Robertsonom!

U spomen na prerano preminulog DJ-a i dragog prijatelja Andrewa Weatheralla, The Garden Croatia sprema jedan od najomiljenijih predbožićnih partyja – A Love From Outer Space! Sean Johnston, druga polovica A Love From Outer Spacea, odlučio je nastaviti program koji je, u duetu s Andrewom, toliko godina stvarao, gradio i njegovao, te kojeg su ljubitelji plesne elektronike neizmjerno zavoljeli.

Andrew Weatherall bio je engleski glazbenik, tekstopisac i producent, te jedan od ključnih house DJ-a 80-ih i 90-ih, što je dovelo do suradnje s Happy Mondays, New Order, Björk, The Orb, Future Sound of London i My Bloody Valentine, a rad na albumu "Screamadelica" Primal Screama donio im je i nagradu Mercury.

Krstarenje zvučnim prostranstvima Sean sada nastavlja s još jednom legendom engleske elektroničke scene, Justinom Robertsonom. Justin je producent i DJ s četvrtstoljetnim iskustvom, inovator i neumorni istraživač neotkrivene glazbe ispred svog vremena, jedan od kreatora elektroničke glazbene scene Ujedinjenog Kraljevstva, kojeg pratitelji elektroničke glazbe i više nego dobro poznaju i cijene.


Sean Johnston

"Fail We May, Sail We Must" govorio je Andrew.

U petak, 16.12., svi obožavatelji prerano preminulog, velikog Andrewa Weatheralla, su pozvani na okupljanje u intimnu atmosferu kluba Masters, jer ovaj A Love From Outer Space se slavi u Zagrebu. Za warm-up će biti zadužen Pepi (Adriatic Coasting), dobro poznato lice Masters kluba, a zatim nas svojoj magiji prepuštaju Sean Johnston (Hardway Bros) i Justin Robertson (Deadstock 33s)


Justin Robertson

Ograničen broj ulaznica po cijeni od 100 kuna (13,27 €) potražite na Entrio linku --> https://www.entrio.hr/event/fail-we-may-sail-we-must-12738

Ulaznice su dostupne samo on-line i ne mogu se kupiti na fizičkim prodajnim mjestima, zato požurite!