Treba mi Bass u Pločniku

Još jedna vinilna večer u Pločniku.
Treba mi Bass a.k.a nanE je prisutan na domaćoj klupskoj sceni od 1996. godine. Njegovi prvi glazbeni eksperimenti počinju u Sarajevu za vrijeme opsade, u bendu A.P.Sound, a onda je dolaskom mira je počeo raditi kao dj. Svoje prve gramofone je kupio u "ozloglašenom" klubu Mungos u Kašini. Ova njuška je dugogodišnji radijski čovjek, noćna ptica i jedan od onih selektora koji eksperimentira sa svim podžanrovima elektronske glazbe. Zasvirao je nanE na nevjerovatnim mjestima i na većinu se ponovo vratio. Razlog je jednostavan - prijateljstvo i dobra glazba moraju biti zajedno jer je to recept za zabavu i dobar provod! Kao dugogodišnji zaposlenik eFM radija, a od 2010 do 2015. godine, obavljao je funkciju glavnog urednika, kumovao je nekim od najluđih sarajevskih zabava od kojih se mogu izdvojiti Party Tram, odnosno ozvučen pun tramvaj ljudi koji vozi kroz grad. Serija NNNights zabava se također veže za njega i njegovu kliku, kao i rezidentura na Mostu u vrijeme SarajevoFilmFestivala. Također ovaj lik je dopisnik i suradnik glazbenog magazina Mixmagadria.com. Većinu svojih ljeta je proveo sa dubrovačkom ekipom Audiometric sa kojima je "iznio" stotine zabava i još toliko after partija na nevjerojatnim dubrovačkim lokacijama. Trenutno ga možete slušati kao rezidentnog dj-a u zagrebačkom Kulturnom Centru Mesnička, gdje jako dobro balansira između world music, jazza i elektronike.
U četvrtak 26. 05. 2022. nanE će nastupiti u Pločniku. Ako je četvrtak neka bude neki House sa primjesama jazza, ili kako se kaže neka bude glazba za odrasle.
Njegovi eklektični mixovi su u posljednje dvije godine doslovno zarobili većinu chartova platforme Mixcloud i na taj način doveli ovog sarajliju u Zagreb, gdje se osjeća kao doma.
Ovo je njegov prvi dolazak u Pločnik i zaista se nadamo da će opravdati svoje visoke pozicije na svjetskim top listama, idemo poslušati kako će nas "prodrmati" odabirom glazbe u ovoj proljetnoj večeri.

https://www.mixcloud.com/trebamibass/hidden-walk/

https://www.mixcloud.com/trebamibass/my-kind-of-friday/

https://www.mixcloud.com/.../future-sound-of-agram.../