TLM Festival Warm Up

☀︎ TLM FESTIVAL WARM UP ☀︎
25. SRPNJA 2019.  
MARTINSKA/ ŠIBENIK 

T.L.M. festival nastao je kao prva i temeljna manifestacija u organizaciji Udruge Oksid u ljeto 2015. godine. U dvostrukoj simbolici samog imena festivala (naziv tvornice koja je zaslužna za nastanak četvrti u kojem se festival održava - T.L.M. i karikirani opis događanja koja se organiziraju - Too Loud Music) krije se i njegova osnovna dvostruka namjera – (1) organizacija javnih i višednevnih manifestacija posvećenih lokalnoj zajednici te (2) širenje i unapređenje glazbene/kulturno-umjetničke ponude na gradskoj i županijskoj razini.

Cilj samog festivala je podići razinu društvene i individualne svijesti kroz različite interdisciplinarne kulturno-umjetničke prakse i aktivnosti te edukativne programe i radionice o kulturi i umjetnosti.

Premda je T.L.M. festival po svojoj primarnoj vokaciji glazbena manifestacija, koncept cjelokupnog festivala je puno širi od samog glazbenog sadržaja. Ove godine, uz glazbeni, festival nudi i edukativni, ekološki i sportsko-rekreacijski program kojeg provode:

Glazbeni sastavi i glazbenici s područja Republike Hrvatske i susjednih zemalja

Umjetnici - voditelji radionica iz područja (likovne, glazbene, ulične) umjetnosti

Animatori – voditelji sportsko-rekreacijskih sadržaja

Stručni predavači – voditelji javnih tribina o aktualnim i relevantnim društvenim pitanjima

2019. je godina kada se slavi 5.rođendan Too Loud Music festivala koji se održavao do sad svake godine zadnjeg vikenda u srpnju ali ove godine u igri je novi đir, novi datum i još bolji program!

Oksid zabava na Martinskoj je ujedno Warm Up za TLM#5 i zakazana je 25. srpnja. uz  more na Martinskoj koja je oaza zabave ovog ljeta.

INFO: