Subtilno x Funk Guru

Kao zaključak dosadašnjih bass avantura 2019., spremamo predbožićnu fešticu začinjenu jednim pravim maestrom zvuka koji obilježava naše događaje sada već dobrih godinu i ponešto dana.

U podrum Klein će se tako, uz dobre vibre i ugođaj, spustiti svima znani Funk Guru čiju selekciju glazbe bass horizonata nismo čuli već neko vrijeme i željno iščekujemo iskusiti te ritmove na svojim ušima i ostatku tijela.

Funk Guru (CFSN DJs)

Funk Guru je jedan od osnivača Confusiona (već neko vrijeme poznatijeg kao CFSN), ekipe koja je dosad organizirala dva festivala (Illectricity Festival i R/verse Festival) i koja je odgovorna za neke od važnijih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih petnaestak godina (Illectric Funk, CFSN Sundays, Videoskop, playground! itd.).
DJ-anjem se bavi od svoje petnaeste godine, kada je kupio svoj prvi par Technicsovih gramofona. Nakon niza godina posvećenih drum'n'bass-u, 2005. ga privlači dubstep a u posljednjih desetak godina je sve to spojio u kombinaciju veoma raznolikog spektra žanrova elektronske glazbe, od drone zvukova Oneohtrix Point Never i Rabitove nove škole grimea, Vatican Shadow techna i Peverelistovog Livity zvuka pa do svježeg Ivy Lab post d'n'b zvuka i Teklife juke/footwork ritmova... Iako su utjecaji bass heavy glazbe i dalje prisutni u njegovim setovima, ipak sve primarno ovisi o kontekstu i prilici, zato budite otvoreni i spremni na dobru glazbu neopterećenu žanrovskim konvencijama...

facebook.com/funkguru.cfsn
soundcloud.com/funkguru
mixcloud.com/punkbubu/

Naravno, što bi Subtilno bilo bez svojih rezidenata:

AMM (mixcloud.com/ante-mucic-m)
Babilonska (soundcloud.com/wingsforshtuka-1)
Kornet (soundcloud.com/jkornet)
LucyLyu (soundcloud.com/lucylyu)

facebook.com/plocnikzg
facebook.com/pozitivanritam

Vidimo se zadnje predbožićne subote na još jednom subtilnom zaronu...