Stonebride i Nina Romić u dvorištu Medike

Naša današnja kombinacija počiva na klasičnoj dihotomiji unutar koje suprotstavljamo dva posve različita zvuka i pristupa u namjeri da objedinimo osjećaj povezanosti. Naši junaci su sinovi teškog rocka, a naše junakinje kćeri akustičnog popa. Još jednom brišemo žanrovske barijere jer na bini dvorišta se nalaze:

Stonebride, Nina Romić
3.7.2021.
Dvorište Medike 
40/50 kn // 20h
https://bit.ly/3d2VY6m

Negdje u lipnju ljeta paklenog 2021., stoner rock prvaci Stonebride su odlučili snimiti nastavak njihova zadnjeg EP-a. Momci su se vratili korak unatrag, preradili pojedine aranžmane pjesama koje su čučale u ljesovima nekadašnjih pokušaja s namjerom da nam orkestriraju još jednu maestralnu simbiozu teške psihodelije, pop osjećaja i sporosti dooma. Osim toga, prošarati će svojom bogatom diskografijom te nam složiti hvalevrijednu playlistu traka. Ovo je ujendo i njihov jedini zagrebački nastup ove godine. Možda i šire... Svakako događaj koji ne treba propustiti.
https://www.facebook.com/stonebrideband
https://stonebride.bandcamp.com/

Nina Romić s druge strane vješto plovi u vlastitim ogoljenim aranžmanima već dulje vrijeme. Jedna je od cjenjenijih autorica mlađe generacije čiji albumi najviše duguju freak folku i pop psihodeliji. Iako to nije niti blizu onoga što se događa kada uzme gitaru u ruke i zajedno s Jelenom (kontrabas) krene na dugačko i sneno putovanje koja je često vraća u djetinjstvo ispunjeno preslušavanjem gomile kazeta u „stojadinu” svojih roditelja. Danas, ona je ponosna i jaka, spremna da pokori prvi puta dvorište Medike.
https://ninaromic.com
https://www.facebook.com/ninaromicmusic

Satnica:
Ulaz: 19.30
Nina Romić: 20.00 – 20. 45
Stonebride: 21.00 – 22.00
Kraj: 23.00
___________________
VAŽNO!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju svih prisutnih (ukoliko preostane karata ), na samom ulazu ćemo vam izmjeriti i temperaturu, te vas molimo na odgovorno ponašanje.
MOLIMO vas za održavanje distance te preporučamo nošenje maski. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. Hvala na razumijevanju