Šest novosti za šesti Magic Box

I ovog puta Magic Box donosi izbor kvalitetnog i aktualnog s domaće glazbene scene, uz nastupe 5 izvođača različitih glazbenih usmjerenja, u kombinaciji s razgovorima i ostalim prilozima, kojima s lakoćom dirigira voditeljica Ida Prester. Iako prethodno najavljen, nastup tria Žen zbog ozljede bubnjarke Sare moramo pomaknuti na iduće izdanje. Sari želimo brz oporavak!

Mayales su u međuvremenu nominirani u nekoliko kategorija Rock&Off nagrade: posljednji album "Domovina" nominiran je u kategoriji Album godine, pjesma "Montreal" u suradnji s Mary May nominirana je za Pjesmu godine, nominirani su i za Pop&Off izvođača godine i Iskonovu nagradu publike.

Zarkoff je nominiran za u kategoriji Techno singl godine, nezavisne glazbene novinarske nagrade Elector. Singl "Insomnia" dolazi s albuma "Uranium" španjolskog izdavača Out Of Tune, a ploča je nedavno stigla u Hrvatsku i dostupna je u PDV shopu.

Pi Lubanjice (Ivana Picek) svoj novi studijski album radnog naziva "E.I. (Evgenia Institut)" uskoro izdaje za PDV, a premijera većine pjesama s albuma zakazana je za nadolazeći 6. online koncert Magic Box.

Luul je 2018. godine objavio album "Prevelika očekivanja" za već dobro poznate Više manje zauvijek, a na Magic Boxu predstaviti će presjek svoje trogodišnje karijere!

HRAM je napokon dostupan u bespućima interneta! Njihov album privijenac je do nedavno bio samo na CD-u, a sada je dostupan široj digitaliziranoj publici na svim streaming servisima!