Select / Bakula pres. Jan Kinčl & Regis Kattie

Jan Kinčl & Regis Kattie gosti su na prvoj ovogodišnjoj klupskoj večeri 'Select' DJ Bakule koja će se održati u subotu, 02. ožujka, u šibenskom klubu Azimut.

Bit će to prava fešta za sve ljubitelje dobrog zvuka jer Jan i Regis prvo će odsvirati svoj čuveni deep house & jazz live show, nakon čega slijedi cjelonoćni DJ program uz gosta Jan Kinčla i domaćina Bakule (Bake Junior) koji će ubuduće nastupati pod novim imenom.

Nakon gotovo dva desetljeća rada na regionalnoj i lokalnoj techno/house sceni, DJ i producent Jan Kinčl sredinom 2016. započinje glazbenu suradnju s Regisom Kattiejem, francuskim jazz klavijaturistom s hrvatskim prebivalištem. Njihova suradnja je zanimljiva jer dolaze iz bitno različitih glazbenih sredina, a utjecaje vuku iz širokoga raspona žanrova kao što su house, jazz, klasična glazba, acid i techno.

Kroz nastupe izrazito podložne improvizaciji istražuju glazbeni teritorij u kojemu se preklapaju i nadopunjuju, a baš zahvaljujući tome nastalo je sjajno jazz/deep house izdanje 'In Plain Sight'.

Njihov studijski album 'In Plain Sigh', koji je u proljeće prošle godine izdao domaći label PDV naginje prema organskoj strani house glazbe, a uz Jana Kinčla i Regisa Kattieja, na albumu gostuju i zagrebački basist Luka Veselinović iz Veselino Jazz Projecta kao i Mirsad Dalipi, bubnjar i perkusionist za bend Gipsy Groove.

Album je najavljen singlom 'Florette', a prati ga sjajan spot iz studija nagrađivanog redatelja Dalibora Barića. Objavljen je i kao singl u četiri verzije, s remiksevima koje potpisuju Andrej Lasić LaSeech, Matija Duić i Jan Kinčl.

Uoči šibenskog gostovanja bit će objavljen i njihov novi singl pa će tijekom subotnjeg jutra, prije glazbene fešte u Azimutu 02. ožujka, biti promocija PDV izdanja u centru grada uz druženje s uistinu genijalnim glazbenicima Regisom i Janom!