Sastanak u Pločniku

Iako može imati različite konotacije, sastanak je uvijek događaj na kojemu se dešava nešto vrijedno stavljanja u raspored. Bilo to ujutro prije nego smo se još zapravo i probudili ili u gluho doba noći kada bi možda radije - spavali! Znamo da se na sastanak mora doći stoga zanemarimo sve svoje fizičke potrebe i jednostavno se tamo nacrtamo.

Tako je i nemali broj osoblja, kojeg imate priliku vidjeti s one strane šanka u našem malom prostoru, ugovorio jedan sastanak nakon ljeta. Da se napokon vidimo, popijemo točenu Novu Rundu nakon svih Karlovačkih, Ožujskih i inih, slegnemo dojmove i vratimo se u realnost. Na tom sastanku nakon par piva se dogovorio još jedan (kako to i inače biva), ali ovog puta je mjesto održavanja par metara pod zemljom - u našem Pločniku, preciznije, u podrumu Klein.

Nakon par godina je došlo vrijeme da osoblje organizira svoj mali party na kojeg pozivamo svekoliko pučanstvo ovih kontinentalnih krajeva, sve Vas koji nas gledate svaki dan. Glazbena selekcija će biti šarolika, kao što je to i dnevna praksa na našem šanku, sa posebnim naglaskom na - apsolutno zezanje!

[Pločnik - Bar, Music & Lifestyle, Međimurska 21, Zagreb]
[Četvrtak, 17.10., 22-02h, ulaz besplatan]
[House, Disco, Synth Pop, New Wave, Hip-Hop, exYu, Techno]

Sastanak u Pločniku - be there or be square!
Facebook event