Rođendanski popust u PDV prodavaonici ploča kroz cijeli studeni!

Simbolično, na Dan mrtvih, 1. 11. 2013., započela je s radom PDV diskografska kuća koja svojim djelovanjem pokušava oživiti domaću glazbenu scenu. U svojoj suštini label drži svojevrstan stav, između ostalih taj je da se u trenucima umiranja diskografije s tim mogu baviti samo zaljubljenici bez kompromisa, pogotovo kada je riječ o nezavisnoj sferi izdavaštva. Vrijeme je proletjelo, puno je izdanja objavljeno, te za nekoliko dana, 1. 11. 2023., slavimo svoj 10. rođendan!

PDV se dosadašnjim radom prometnuo u jednu od agilnijih nezavisnih izdavačkih kuća sa naglaskom na izdanja regionalnih izvođača raznolikih žanrova i stilova. Izvođači iz sfere dub, punk, hip-hop, rock, hardcore, alternative, jazz, world music te elektronskog izričaja našli su izdavački dom svojim glazbenim djelima.

A kakav bi to rođendan bio da ne razveselimo naše vjerne posjetitelje i kupce, i zato kroz cijeli studeni, svi kupci u PDV prodavaonici ploča u Međimurskoj 21, na 1. katu Pločnika, ostvaruju 20% popusta na sva PDV izdanja!