RAW // Groove Playaz, Grumen, Keso

Nakon dugo vremena jedan od Heshtegovih prvih projekata vraća se u Pločnik! Na ovoj epizodi RAWa rasplesati će vas hip hop/reggae mladići Groove Playaz, dubber Grumen te rezident kapetan Keso
Ulaz je besplatan, a za neke poklone pobrinuli su se Ziggi Rolling Papers, kao i sam Heshteg crew
Hvala Reggae Hr na supportu!
-----------------------------------
Groove Playaz
"Bavimo se starim skoro zaboravljenim zanatom turntablizmom. Krenuvši od zajedničke ljubavi prema vinilyu, rakiji, pivu i dobrom groove-u okupili smo se na DJ radionici by DJ Venom. Komipići smo iz Zagreba koji zvukom vinyla mrdaju bokove i po staračkim domovima. Zbog Vas bitanga i princeza koji ste spremni izlizati džonove ne namjeravamo isključiti gramofone."
www.facebook.com/grooveplayaz

Grumen
Grumen vuče svoje korjenje iz Šibenika, a zadnjih godinu dana živi u Zagrebu. Tamo se napokon uspijeva natjerati da krene planski selektirati roots, dub, dubwise te ostale varijacije na temu bass glazbe prošarane reggae rasta vibracijama. U četvrtak u večernjim satima izlazi iz prašume do Pločnika da nam prezentira svoju reggae/roots/dub selekciju, zato pripremite svoje plesne cipelice i dođite na ples… Irie!
http://seasplash-festival.com/hr/artist/2019/grumen

Keso
Rasta Altitude Sound (R.A.S.) aka Keso Selecta je mladi reggae/roots/dub/dancehall izvođač koji promovira Rasta kulturu, jedinstvo i ljubav. Njegov stil može se opisati kao energična, pozitivna i kreativna kombinacija bass glazbe. R.A.S. nastupao je na brojnim glazbenim festivalima i glazbenim događanjima kao što su Seasplash Festival (Pula, Hrvatska), Reunited festival (Valpovo, Hrvatska), Gotiva festival (Zenica, BiH), Regeneracija Dunava (Bački Monoštor, Srbija), Strobolodobolos (ARLA festival, Đakovo, Hrvatska), Forestation festival (Donja Zdenčina, Hrvatska)... Također je svirao uz Suns of Dub, Jah Free, Daddy Teacha, Pabla Rastera, Brain Holidayse, Dubbing Sun, Mexican Steppera, Don Oscara, Zenicafaria Soundsystem, Jah Billaha i mnogo drugih.
Keso je osnivač udruge Heshteg koja organizira Ram Jam Session, RAW te Fešta festival, jedan je od voditelja Reggae utorka u Mastersu (RUUM) i jedan od voditelja Zion Radio emisije na Radio Studentu.
www.facebook.com/rastaaltitudesound