RARE BIRD EXPO w/ Zao, Meka Drina, Lucky lu

Nakon izložbe rijetkih riba u AKC Attacku, RARE EXPO se vraća, ovoga puta u prostorima Pločnika. Proljeće je, stvari se zagrijavaju, stoga smo ovoga puta odlučili ugostiti tri opasne ptice iz toplijih krajeva svijeta:

Zao leti iz Amazone. Na osobnoj mu piše da je Lophotriccus pileatus, inače znan kao pigmejski tiranin. Zao će se potruditi ostat dosljedan tituli, spremajući eklektiku zvukova koja bi svaku pristojnu pticu srušila sa grane. Grane rušimo sa elektronikom poput škripi tehna, postklupskog, breaksa i ponekim neelektronika wild cardom.

https://www.facebook.com/zao.dj

Meka Drina je teški igrač iz Zambije, ali nije on kriv. Naime, dolazi iz vrste Balaeniceps rex, iliti rode cipelašice po naški. Ime vam sve govori. Ne bi li pružio malo manje intense auru postao je Meka, ali pritom zadržavajući ovaj tvrdi moment sa Drinom. U duhu toga, iscipelarit će vas sa miksom breaksa, ghetto electra, juke, footwork, hyperpop i asortimanom specijaliziranih coreova.

https://www.mixcloud.com/mekadrina/

Ni Lucky lu neće grist ništa manje. Pripadnica Callocephalon fimbriatuma, takozvanih gang-gang kakadua. Putuje nam iz Australije sa svojom svitom. Ako vidite da netko baca grančice, perje ili bobice na pozornicu ne uznemiravajte se, to njezina svita supporta jer Lucky lu baca bengere. Bengeri budu u duhu tehna, acida i EBMa.

https://www.mixcloud.com/lucija-marenjak/

TECHNO / BREAKS / FOOTWORK / ACID / EBM / EXPERIMENTAL