Prvi vinilni dugosvirajući album Dubar Sounda "Dream Reality" izlazi u petak, 29. 12.

Dubar Sound, producent Dražen Čižmek, je u dub glazbi više od 15 godina. Nakon nekoliko samoizdanih albuma u mlađim danima (2007. – 2012.), 2017. godina označava novo poglavlje u njegovom radu. Od tada objavljuje 3 albuma, nekolicinu singlova i suradnji, te nekoliko izdanja za Warrior Charge RecordsWoodland RecordsAmplifyah MusicPDVDo It With OthersHomegrown SoundPaproota. Njegovo najnovije studijsko izdanje je album "Dream Reality" (PDV068) objavljen za Warrior ChargeWoodland Records i PDV, a to je ujedno i njegov prvi dugosvirajući album objavljen na vinilu. Na nastupima pušta isključivo svoju produkciju, a lista izvođača s kojima je nastupao, te festivala i događanja, iz godine u godinu postaje sve veća. Uz dub muziku, glazbeno je aktivan i u drugim projektima i žanrovima. Iako sretan na svim dosadašnjim postignućima za sebe smatra kako je tek na početku, te se i dalje trudi da u budućnosti postane još bolji u onome što radi.

Sve je počelo pjesmom "Passion Before Fashion" koja je nastala 2015. godine, i dugo vremena stajala kao skica jer nije bilo ideje kako je završiti, sve do 2021. kada je konačno bila gotova i poslana Davidu u Warrior Charge. Njemu se pjesma svidjela, te ju je odlučio tiskati na ploču kao jednu stranu 10“ izdanja, ali zbog tadašnje situacije i učestalih lockdowna stvari su se znatno usporile. Priča je ponovno pokrenuta krajem 2022., ali s idejom da se umjesto singla napravi cijeli album. Osim pjesme "Passion Before Fashion" ostatak albuma je stvaran u periodu od kraja 2022. do kraja svibnja 2023. Kao gost na albumu pojavljuje se Vanya O, osoba i umjetnik čiji rad Dražen Čižmek (Dubar Sound) izrazito cijeni i prati od samoga početka, temu  je bio velika inspiracija pri nastajanju albuma. Za vrijeme komponiranja pjesama, u cijelu priču kao dolaze Matt i Billie (Woodland Records), te Vedran (PDV Records), kako bi ideju oko ploče što lakše pretočili u stvarnost. Matt je odradio mastering (Pressure Mastering), Vedran kontakte za ploču i sve što ide oko tiskanja, te svi, zajedno s Davidom, slove za izdavače i distributere ovog albuma.

Drženovim riječima: "Od samoga početka znali smo da će omot raditi naš dragi prijatelj Marko Vojnić Gin (Foreigners Everywhere). Marko je u jako kratkom vremenu odradio odličan posao i dostavio artwork koji u potpunosti prati priču albuma. Za kraj još jednom vam se svima od srca zahvaljujem. Bio je užitak lagodno raditi i prolaziti kroz cijeli proces s vama. Zadnje, ali ne i manje bitno hvala svim prijateljima i ljudima koji prate i podržavaju moj rad. Jednako ste bitni u svemu ovome, svi zajedno smo završili još jedno poglavlje. Pjesma "Depth Of The Ocean" je pjesma o izazovima i novim avanturama, do neke nove avanture i poglavlja, hvala vam od srca!"

Album "Dream Reality" (PDV068), u zajedničkom izdanju Warrior Charge Recordsa, Woodland Recordsa i PDV-a, u prodaji će biti od petka, 29. 12., te će biti dostupan na svim streaming platformama, a prvi singl "Passion Before Fashion Part I" dostupan je već sad na Bandcampu https://pdvrecords.bandcamp.com/album/dream-reality i YouTubeu https://youtu.be/Xz5TLZOQfQo

Prednarudžbe vinila, po cijeni od 16 €, redovita cijena će biti 20 €, potražite na linku --> https://www.pdv.com.hr/hr/store/dubar-sound-dream-reality-lp