Proširili smo ponudu u akciji dostave

Proširili smo ponudu artikala koje Pločnik i PDV dostavljaju na vašu adresu. Od danas naša pivska lista je popunjena s novim limenkama i bocama za vaše osvježenje. Možete birati između šest okusa u limenkama pivovare Nova runda, šest vrsta piva u limenkama pivovare Međimurski lepi dečki i njihova četiri piva u bocama, čak 11 različitih limenki Garden pivovare te pet novih vrsta piva pivovare Primarius u bocama.

 

Uz pića iz asortimana Pločnika nudimo i dostavu iz ponude dućana ploča PDV, koja uključuje šarolik izbor vinilnih naslova, CD-a, DVD-a, knjiga, raznog merchandisea, ulaznice za događanja, potrepština za DJ-e, kao i opremu za održavanje ploča.

  
 

Kontaktirati nas možete putem fiksnog telefona 01 4107 723 ili emaila plocnik@pozitivanritam.hr, te u inbox Facebook profila Pločnik.Vrijeme dostave je između 17 i 21 sat, minimalna narudžba je 150 kuna, a dostavljamo na uži centar grada Zagreba (detalje o lokaciji dostave možete provjeriti u mapi ispod).

I to nije sve! Svaki kupac dobija kupon s kojim učestvuje u nagradnoj igri, u kojoj dijelimo po 2 ulaznice za: Seasplash festival, Outlook festival, Dimensions festival i Slurp! festival, kao i druge nagrade sa paketima izdanja (LP, CD) i popratnih artikala (majice, strip, fanzin, itd.) PDV-a. Izvlačenje dobitnika vrši se po završetku izolacije.

Ukoliko preferirate Wolt i/ili Glovo - slobodno nas potražite tamo da vidite što možete naručiti. U međuvremenu pazite na sebe i ljude oko vas, i vidimo se uskoro u Međimurskoj 21!

Vole vas Pločnik & PDV

#ostanidoma #stayhome