Premijera video spota i pjesme Pak - Shu - vidimo se za 4 godine!

Predstavljamo najrecentniji projekt pulskih kreativaca koji neumorno stvaraju u novom glazbenom studiju Kluba Kotač - video spot i pjesmu 'Pak - Shu - Vidimo se za 4 godine!', autora Mladena Perezanovića Cruza!

Teški trenuci za sve građane ove zemlje i beskompromisni ljudi - kako je nastala stvar 'Pak - Shu'?

Pjesma 'Pak - Shu' nastala je u vrijeme izolacije, u teškim trenucima za sve građane ove zemlje. Nakon niza potresa i ljudskih tragedija, u jeku svjetske pandemije, koja je pogodila sve dijelove društva, a posebno one najslabije. Vidjevši ponašanje naših političkih lidera, koji čak i u ova vremena, grozna za malog čovjeka iskorištavaju za svoje bezbrojne afere i vlastiti napredak, potaknulo me da napišem svoje mišljenje o takvim beskompromisnim ljudima. Govori autor pjesme, Mladen Parezanović Cruz, te nadodaje, Posvećena je svima onima koji misle da zaslužujemo bolje društvo, državu i općenito bolji život, a priča o onim drugima koji ne misle tako.

Autor, Mladen Parezanović Cruz stvarao je pjesmu od veljače do svibnja 2021 uz pomoć dragih prijatelja koji su pomogli u kreaciji, inspiraciji i kritici. Osim što je autor pjesme, ujedno je otpjevao i snimio bas gitaru, a otkriva da je ovo tek početak projekta Punta Madre.

U studiju Kluba Kotač snimljen je kostur pjesme, bass gitara, klavijature i sampleovi, pod budnom palicom Davora Uljanića. Za bubnjevima sjedi Dule iz Pule, a vokale potpisuju Tasha, Anita Spada, Đenana Imširović, Martin Glavaš i Mladen Perezanović Cruz, gitaru je u rukama imao Alen Spada (Studio Analogic), a za klavijaturama je Marko Grbac Knapić, zasluge za sampleove idu Deanu Bagaru Trickyjiu. U studiju našeg glavnog tehničara i člana obitelji Pozitivnog ritma, Robija snimljeni su vokali naše ekipe iz Velike Gorice (Drna, Goc i Laba), a DJ Venom je vraški dobro odradio scratch dionice. Mastering je odradio Perica Šuran u studiju Paryzan, a spot je snimljen u režiji Mladena Medića na poznatim lokacijama grada Pule.

Na video spotu također je radila brojna ekipa. Režiser, snimatelj i montažer je Mladen Medić, rasvjetu je radio Igor Svećarovski, fotografiju potpisuje Ana Kihli Uljanić, a produkciju Aleksandar Gotal, Ina Kihli, Ana Bačić, Đenana Imširović i Vinka Gončin.