PRati moj đir: Svemirko i Donkey Hot na posebnom koncertu u Zagrebu

Piši četvrtak, 8.2., mjesto: Vintage Industrial Bar, gig: Svemirko i Donkey Hot! Kombinacija popa i rock'n'rolla, dva možda najperspektivnija benda na našim prostorima i jedan klub koji se u svim raspravama nađe među top 3 mjesta za izlaske u Zagrebu.

Svi znamo koliko je vruće na Svemirkovim koncertima. Oni su pop bend, možda ne u klasičnom smislu te riječi, ali svakako su oni koji postavljaju trendove, pomiču i brišu granice. Svemirko je danas lako moguće najtraženija koncertna senzacija na području zemalja koje nastanjuju Južni Slaveni, a Marko Vuković – glavni i kreativni um benda ne prestaje isporučivati obećano i neočekivano. Na Svemirku čagaš, htio to ili ne.

Donkey Hot možda one najhrabrije natjera da rade sklekove usred koncerta, a svi drugi će se sigurno naskakati koliko dugo nisu. Oni su rock'n'roll bend iz Zagreba – onaj dobar, prljavi i žestoki rock'n'roll. Nedavno su izbacili svoj album prvijenac 'MAMA' i odradili preko 30 koncerata, a možda ste ih čuli u Areni Zagreb, gdje su bili predgrupa Baretu i Majkama.

Koncert je organiziran u sklopu projekta 'PRati moj đir', koji spaja mlade organizatore projekata u kulturi i novinare s ciljem povećanja medijske vidljivosti, networkinga i postavljanja temelja za dugoročnu suradnju uz svježu perspektivu promocije kulturnih projekata mladih organizatora.

Partneri projekta su: 24 sata, Glazba.hr, Journal, Jutarnji list, Radio 808, Ravno do dna i Srednja.hr
Za sve upite: lea@dobardir.com