Pozitivan ritam sudjeluje i na trećem izdanju glazbene konferencije i showcase festivala ReConnect u Brnu

I ove godine Pozitivan ritam sudjeluje na glazbenoj konferenciji i festivalu ReConnect u češkom Brnu. Treće izdanje ReConnecta od 5. do 7. listopada u Brno će dovesti raznolik spoj glazbenih profesionalaca koji će tijekom tri dana diskutirati, upoznavati se i povezivati kroz panele, diskusije i networking tijekom dana te kroz koncerte tijekom večernjih sati. Razmjena iskustava, stvaranje novih kontakata, promocija glazbe svoje zemlje, sve je to ono u čemu će sudjelovati i Pozitivan ritam.

Vedran Meniga bit će jedan od sudionika na panel raspravi  fokusiranoj na rad klubova cijele regije. U petak 6. listopada na panelu pod nazivom "View the Region" predstavnici europskih klubova raspravljat će o tome kako su preživjeli teška vremena, kako zadržavaju publiku, o benefitima suradnje te o trenutnom smjeru.

Uz Vedrana Menigu (Pločnik & DVA OSAM, Zagreb), govornici na panelu su Mark Dieler (Baltic Club Network) Tim Joppien (Most Wanted: Music), Juraj Cocher (Šafko Club, Bratislava) i Ruth Koleva, (Sofia Live Club, Sofija). U raspravi će se više fokusirati na rješenja mnogobrojnih problema kao i mogućnost zajedničkog stvaranja.

Facebook event:  https://www.facebook.com/events/126572947043094