Postani ovo ljeto dio Dimensions i Outlook tima

Želiš steći iskustvo u radu na području organizacije i produkcije glazbenih festivala? Pridruži se timu Dimensions i Outlook festivala zadnju godinu na tvrđavi Punta Christo.

Dimensions i Outlook festival potkraj ovog ljeta opraštaju se od legendarne austro-ugarske tvrđave Punta Christo u Štinjanu pored Pule. Postanite i vi dio ove velike priče i priključite se MST timu!

Management Support Team (MST) je posebna grupa volontera koja radi isključivo uz voditelje festivalskih odjela. Savršena je prilika za one koji se žele približiti organizaciji događaja, steći nova poznanstva i iskustva u radu s iskusnim profesionalcima iz festivalske industrije na dva vodeća europska glazbena festivala, Dimensions i Outlook festival.

Dimensions i Outlook pozivaju što veći broj svoje festivalske obitelji da se u zadnjoj godini na tvrđavi Punta Christo pridruže radnom timu, steknu nova i potvrde sadašnja iskustva te da učine ovo ljeto nezaboravnim.

Unutar festivalskih odjela nude se različite funkcije koje uključuju operativni odjel, logistiku, produkciju, administraciju i PR. U prijavnici je nužno istaknuti koje od vještina već posjedujete te koja vas područja najviše zanimaju za širenje vlastitog znanja. Ukoliko prijava bude prihvaćena, funkcija će biti dodijeljena prema kriteriju glavnog voditelja MST tima za koju smatra da će najviše pridonijeti razvoju kandidata. Stoga, ako smatrate da ste dovoljno marljivi i strastveni individualci sa stavom „mogu“ i ako želite graditi svoje vještine i znanja unutar tima iskusnih profesionalaca, ovo je prilika za vas!

MST paket uključuje:

  • 18 dana praktičnog festivalskog iskustva
  • Povratni let iz Londona za Hrvatsku za kandidate iz inozemstva ili cestovni prijevoz za lokalne kandidate
  • Smještaj na festivalskoj lokaciji
  • 3 topla obroka dnevno

Uvjete koje morate zadovoljiti za uspješnu prijavu:

  • Morate biti raspoloživi od nedjelje, 18. kolovoza do srijede, 11. rujna (datumi mogu minimalno varirati ovisno o funkciji)
  • Svi kandidati moraju biti punoljetni prije dana putovanja (18. kolovoza 2019.)
  • Odgovarajuće iskustvo je neophodno
  • Festivalsko iskustvo je poželjno, ali ne i neophodno
  • Mjesto u MST-u je vrlo korisno za vas ukoliko ste voljni marljivo raditi, biti otvoreni prema novim procesima te ako ste pozitivni timski igrač
  • Ako živite u inozemstvu, morate posjedovati važeću putovnicu kako bi mogli putovati u Hrvatsku.

PRIJAVE ĆE BITI PRIHVAĆENE DO PETKA, 31. SVIBNJA U 18:00 SATI

Prijavnicu na engleskom jeziku možete pronaći OVDJE. Životopisi i prijave e-mailom neće biti prihvaćeni. Prijave su otvorene za sve nove kandidate te one koji su do sada već imali prilike biti dio MST-a. Svi kandidati bit će obaviješteni o ishodu svojih prijava u petak, 28. lipnja u ili do 19:00.