Popularno piće klupske scene u akciji dostave Pločnika i PDV-a

Club-Mate je gazirano energetsko piće napravljeno od ekstrakta biljke Yerba Mate koja je prirodni stimulans i antioksidans. Sadrži relativno velik udio kofeina (20mg na 100ml) i niski udio šećera, smanjuje žeđ, osvježava i stimulira živčani sustav, a ne opterećuje srce.

Sirovina za Club-Mate proizvodi se od grma čaja yerba, koji uglavnom raste u Latinskoj Americi. Tamo se matična biljka uzgaja i bere na plantažama. Biljka mate, koja se koristi kao čaj, je oduvijek bila nacionalno piće u Latinskoj Americi, gdje je cijenjena zbog svojih stimulativnih učinaka.

Club-Mate je postao popularan na berlinskoj klupskoj sceni 90-ih kao alternativa nezdravim energetskim napitcima. Zadovoljava standarde ekološke i organske proizvodnje: baziran je samo na prirodnim sastojcima te je, radi zaštite okoliša, dostupan samo u staklenoj boci. Club-Mate je veganski i gluten free proizvod.

U akciji dostave Pločnika i PDV-a na izbor su dvije vrste Club-Matea, Club-Mate original i Club-Mate Cola, s prirodnim kofeinom iz mate čaja, kola orahom, čajem i kavom, bez dodatka umjetnog kofeina.