Pločnik dostavlja na vaša vrata

Slijedom novih mjera Stožera Pločnik se ponovno privrememeno pretvara u "pop-up" dostave napitaka. 

Nemojte si uskraćivati pivska, i/ili glazbena zadovoljstva, samo zato jer kafići ne rade. Pića iz asortimana Pločnika, i ponudu dućana ploča PDV, koja uključuje šarolik izbor vinilnih naslova, CD-ova, DVD-ova, knjiga, raznog merchandisea, ulaznice za događanja, potrepština za DJ-e, kao i opremu održavanje ploča, od sada možete naručiti i direktno od nas. Podsjećamo kako dućan PDV i dalje radi u vremenu od 12 do 20 svakim danom osim nedjelje.  

Kontaktirati nas možete putem fiksnog telefona 01 4107 725 ili emaila pdv@pozitivanritam.hr, te u Facebook inbox PDV ili Pločnik profila. Radimo svaki dan od 12 do 22, i nedjeljom od 16 do 22, minimalna narudžba je 150 kuna, a dostavljamo na uži centar grada Zagreba (detalje o lokaciji dostave možete provjeriti u mapi ispod). 

Zona 1 - min. narudžba 150 kn, uži centar grada Zagreba
Zona 2 - min. narudžba 250 kn važi za tramvajsku zonu: istok - Dubec, jug - Novi Zagreb, zapad - Črnomerec, sjever - Mihaljevac/podsljemenska zona
Zona 3 - min. narudžba 400 kn za čitavo područje grada Zagreba sa užom okolicom: istok - Dugo Selo, jug - Velika Gorica, zapad - Zaprešić, sjever - podsljemenska zona

Klik na mapu za više detalja!

 

  

  

I to nije sve! Svaki kupac dobija kupon s kojim učestvuje u nagradnoj igri, u kojoj dijelimo po 2 ulaznice za: Seasplash festival, Outlook festival, Dimensions festival i Slurp! festival, kao i druge nagrade sa paketima izdanja (LP, CD) i popratnih artikala (majice, strip, fanzin, itd.) PDV-a. Izvlačenje dobitnika vrši se po završetku izolacije.
 
Ukoliko preferirate Wolt i/ili Glovo - slobodno nas potražite tamo da vidite što možete naručiti. U međuvremenu pazite na sebe i ljude oko vas, i vidimo se uskoro u Međimurskoj 21!