PDV i ove godine vodi merchandise Dimensions i Outlook festivala

I ove će godine uhodani PDV tim omogućiti svim posjetiteljima mogućnost odabira iz velikog broja naslova u vinilnoj ponudi raznih izvođača. Također, biti će dostupan i službeni festivalski merchandise za vrijeme trajanja Dimensions (2. - 6. rujna 2021.) i Outlook festivala (9. - 13. rujna 2021.). Prodajni punkt biti će smješten u samom srcu lokacije održavanja odnosno unutar The Garden Resorta u Tisnom. 

9. DIMENSIONS FESTIVAL 
2. - 6. rujna 2021.
THE GARDEN RESORT / BARBARELLA'S DISCOTHEQUE 

Nakon desetljeća stvaranja reputacije kao jedan od najuglednijih festivala elektroničke glazbe u Europi, Dimensions festival će se u ljeto 2021. po prvi put održati u Tisnom.
Uz stalnu predanost klupskim zvucima i praćenju scene, glavna imena koja stižu na festival prikazat će sav raskoš elektroničke glazbe današnjice. Dimensions festival se uvijek izdvajao zbog nekoliko ključnih razloga: posvećenost uzbudljivom programu, ekskluzivni i premijerni nastupi i ukusna mješavina novih heroja i pravih legendi. S uvijek visokom razinom kvalitete zvuka, motom kako je glazba uvijek na prvom mjestu i kontinuiranim njegovanjem zajednice izdavačkih kuća i klupskih partnera i ove godine Dimensions će predstaviti neke od vodećih igrača na sceni. Glazbeno, Dimensions 2021 obećava još veći raspon glazbenih stilova, a glazbenicima u vrhuncu njihove karijere. 

OUTLOOK ORIGINS
9. - 13. rujna 2021. 
THE GARDEN RESORT / BARBARELLA'S DISCOTHEQUE

Outlook Origins će otkriti i proslaviti izvorne stupove i temelje koji su bili sastavni u ranim godinama festivala i želi pronaći svoj dom u prekrasnom okruženju The Garden Resorta u Tisnom. Izvorno smješten u Petrčanima, The Garden je bio mjesto na kojem je Outlook započeo svoj put 2008. godine, a sada se festival priprema vratiti u ovo intimno okruženje kako bi proslavio sve ono što ga čini toliko jedinstvenim. Festivalski program će biti brižno odabran kako bi naglasio sve temelje koje čine Outlook: dubstep, dub, reggae, drum'n'bass, jungle i grime.