PDV i ove godine na Longplay Dayu u Šibeniku

Udruga Kolektiv 4B i Azimut nastavljaju slaviti jedinu plastiku koja valja - vinile. Ide novo, 11. izdanje manifestacije Longplay day 2023 u Šibeniku koju je i ove godine podržala Turistička zajednica Grada Šibenika.

Ovogodišnji LP Day održat će se u subotu, 27. svibnja, od 10 do kasno u noć uz popodnevnu pauzu. Trajat će jedan dan, a donosi pregršt zanimljivog programa. LP Day prvenstveno je sajam vinila, ploča ili longplejki, ako vam draže, a ovogodišnji ide od 10 do 14 sati ispred AZimuta. P.S. prijave izlagača su još uvijek u tijeku, a javiti se možeš na e-mail longplaydaysi@gmail.com. Prijava i sudjelovanje su besplatni!

Za vrijeme trajanja sajma, glazbu puštaju lokalni DJ-i koje obožavamo Stipe Jazzy Širinić, Andrija Bakula i Project 33/45, a glazba ide naravno s vinila. Osim toga, jutarnji dio programa zaokružit će super cool izložba „Kameni kontrapunkt” autorice Nives Bujas Bojažić. Nakon toga ručak i popodnevni spavanac, a onda koncert!

Čim padne mrak u Azimutu vas čeka koncert Kali Fat Duba! Ulaznice su u prodaji na Entrio.hr ili u Azimutu, a koncert je iz serije slavljeničkih koncerata "10 za 10" kojim omiljeni klub slavi deset godina postojanja, stvaranja, inspiriranja.

Raspored događanja:

* 10:00 - 14:00 h Sajam vinila & DJ program Stipe Jazzy Širinić, Project 33/45, Andrija Bakula Bake

*11:00 h Pop up izložba Nives Bujas Božajić "Kameni kontrapunkt"

*22:00 h koncert "10 za 10" Kali Fat Dub
**ulaznice za koncert možete nabaviti na entrio.hr ili na šanku kluba

Savršeni početak ljeta

Vidimo se.