Outlook Festival 2019 Official Zagreb Launch Party

Mad Ting! meets Outlook for Official Zagreb Festival Launch Party

Klub Močvara, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Petak 17.05.2019., 23h, ulaz 30/40kn

Mad Ting! x Outlook Festival

Zagrebačka Grime noć i najveći bass doživljaj godine se udružuju za Official Outlook Festival Zagreb Launch Party u Močvari!
Na Mad Ting! stageu vas očekuje Grime, Dubstep, UKGarage i Jungle dok je Scandal Rankin' stage rezerviran za Afrobeats, Dancehall i UK Rap.

Mad Ting! Stage
* MC Razor w/ DJ IndexOnDecks [UK]
* Inka
* Babilonska
* Rofellos

Scandal Rankin' Stage
* Ynez
* Nina Davis
* Simonok

Razor
Mladi MC, koji je svojim Homegrown EPom na grime/bass labelu Southpoint obilježio 2018tu, dolazi nam pokazati zašto je ime koje ćemo često čuti i ove godine.
Razor dolazi iz Istočnog Londona, predjela grada koji je od početka koljevka Grime zvuka. Kao član Over The Edge kolektiva nije nepoznat Internetskoj/radio populaciji čestim pojavljivanjem na Keep Hush, Just Jam, ModeFM, Grime Sessions, PyroRadio i drugima.
Česta suradnja sa FilthyGears i angažman na ovogodišnjem Outlooku je dokaz da najbolje od ovog mladića tek dolazi.
https://twitter.com/reallyrazor
https://www.instagram.com/reallyrazor
https://www.facebook.com/reallyrazor
https://soundcloud.com/reallyrazor

IndexOnDecks
DJ i producent iz Južnog Londona živi i diše UK zvuk od malih nogu.
Kao sin UK Garage legende Stickya oduvijek je bio eksponiran najsvježijem zvuku koji se javljao na Londonskoj undeground sceni.
Svojim mjesečnim showom na Mode FM London, mnogobrojnim guest mixevima i podrškom General Courts i DJ Lioness na BBC 1Xtra i Flex FM, čvrsto gradi svoje ime na današnjoj sceni.
https://twitter.com/indexondecks
https://www.instagram.com/indexondecks
https://soundcloud.com/indexondecks

Inka
Inka je jedan od osnivača Education TV-a te član Volumen kolektiva iz Zagreba kojem se pridružuje 2014. godine. Najmlađi je dubstep ambasador, a već reda svirke kako na domaćim tako i na susjednim terenima. Ljubav prema dubstepu odvela ga je na gostovanja izvan granica(Austrija / BIH) te na nekoliko domaćih festivala(VUBass / Membrain). 2015.godine pokreće EducationTV, platformu za promicanje underground kluture u Zgarebu te svojim angažiranjem oko Education TV-a doprinosi sveukupnoj underground elektroničkoj sceni, dok sa Volumen ekipom fura istinsku ljubav prema dubstepu i razvitku dubstepa u Hrvatskoj.Osim za gramofonima, možete ga zateći i sa kamerom ili sprejem u ruci.
https://soundcloud.com/i_inka
https://www.mixcloud.com/inkaa

Babilonska
Obožavateljica svega od čudnovatih jazzera do rifovlja iz najdubljeg grotla pakla, čime puni frekvenciju Radio Studenta. Kad ore Traktorom, najčešće se ore bass trake što zaigranije produkcije, u sferama beatova, dubstepa, cluba, footworka i raznih hibrida; a drag joj je i global bass. Tu mjuzu je van kućnog okrilja prvo vrtila s Rollup ekipom, a zatim po Pločniku, Illectricityu i šarolikim ljetnim festivalima. Organizira koncertni program eksperimentalne glazbe ZEZ u KSET-u. Dio je ekipe iza raznorodnog basastog programa Subtilno.
https://soundcloud.com/wingsforshtuka-1
https://www.instagram.com/_a.nin.a_

Ynez
Ynez aka Ineskich,DJ-ica i novinarka koja je takla sve radije i klubove koje cijenimo. Započela je karijeru glazbene urednice i novinarke na Radiju 101, su-osnivačica je prvog hrvatskog internetskog radija «Radio 808», te zatim nastavila stvarati i uređivati na Yammatu u njegovim počecima! Iako glavni fokus voli staviti na zvuk mračne elektronike i žanrova poput techna, electra, dubstepa i bassa, nisu joj strani niti: hip-hop, rnb, house, neo soul, trap, dancehall, grime, uk afrobeats, breakbeat, d'n'b. Trenutno, osim DJinga radi i PR za razne festivale, te uz uz kolegicu Ivnu Ji organizira program "Bokuzbok” u zagrebačkom Pločniku.
https://soundcloud.com/djynez

Nina Davis
Na scenu stupa 2015te i od tada organizira preko 30 partya sa preko 15 internacionalnih gostiju u Zagrebu, Rijeci i Puli.
Kroz svoju GANG GANG klubsku noć donosi najsvježije vibeove sa daškom Kariba.
Nowadays it's all about afrobeats so get with the wave!
https://youtu.be/ysPUEmLeEQE
https://mixcloud.com/ganggangskurr
https://instagram.com/ganggangskurr
https://facebook.com/ganggangskurr

Simonok
Nakon više od desetljeća na Grime i Dancehall sceni, Irski DJ/producent Simonok sa sobom donosi veće naoružanje od UNa.
2017te se iz Amerike seli u Zagreb gdje već nekoliko godina uspješno miješa teški bass i kiseli pravokutni signal koji na plesnom podiju nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
https://www.mixcloud.com/simonok
https://www.instagram.com/simon.positivebrew
https://www.facebook.com/Simonok-331761050886598

Rofellos
Rofellos je veseljak sa zagrebačkom adresom, torbom punom neočekivanih digova i masnih beatova. Osnivač je Hip Hop Unityja, utemeljitelj Dregermajster Crewa te momentalno dijeli jedinice i dvojke s DJ Simonokom u Mad Ting programu. U zadnjih par godina bavi  se svojim projektom Grime Croatia, koji je fokusiran na grime i diga najluđe cutove koje se mogu zalijepiti u jedan set. Rezident je na zagrebačkim programima Mic Drop i Mad Ting! Hip Hop aktivizmom bavi se od 1999. godine, a prvi vinil je kupio 2001. otkada ne prestaje digati i tražiti nove audio delicije. Setovi su mu svojevrsni čobanac urbanog zvuka: miksa od klasika do novog vala, od boom bapa do trapa, od nježnog RnB-a do brzog grimea.
https://www.mixcloud.com/rofellos
https://www.facebook.com/djrofellos
https://www.instagram.com/djrofellos

Gdje: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb, Zagreb
Kada: 17.05.2019. 23:00 - 05:00
Tko: Razor, IndexOnDecks, Inka, Babilonska, Ynez, Nina Davis, Simonok & Rofellos
Što: UK Bass, Grime, Hip Hop, Bassline, DnB, Dubstep, Garage, Dancehall, Afrobeats & All UK everything
Koliko: 30kn/40kn na dan