Objavljen 'Kinki', novi spot Plazmaticka

Koji je početak? Htio sam imati spot u neonskom valu kakvog prakticiraju redatelji Refn, Noé i Cosmatos. 'Piknik' je dokumentarac o predgrađu, a 'Kinki' je gradska štorija pa eto dobre prilike da ga okupamo neonom. Kocanjer je kul lik pa smo brzo kliknuli oko estetike; Dora, Ina i Tonka su rekle da ideji i terminu, Hadra je ustupio auto, a Pločnik je dao prostor. Bez previše planiranja, dogovorimo termin i snimamo s puno improvizacije i spontanosti.
Plazmatick

'Kinki' je Plazmatickov friško objavljeni, novi video spot! Snimanje, montažu i režiju potpisuje Pavle Kocanjer. Glavne uloge (uz jednu plastičnu lutku) ostvarile su Dora, Ina i Antonija. Ideju, vizuale i produkciju potpisuje Mihalinec Studio
Sam spot je nastavak na prethodno objavljeni 'Piknik'. U planu je i treći video koji će činiti završni dio ove vizualne trilogije. Pjesma se nalazi na Plazmatickovom recentnom dugosvirajućem uratku "Maziš mi se / Cuddly, Cuddly" koji je dostupan kao dvostruko deluxe vinilno izdanje, standardno vinilno izdanje i digitalno.