Novi video spot Zion Traina za pjesmu Politrix u režiji Davida Tešića

Zion Train su objavili novu pjesmu Politrix i prateći video video uradak u režiji stalnog suradnika Pozitivnog ritma i Seasplash festivala Davida Tešića. 

Pjesma Politrix će se naći na novom albumu Illuminate koji izlazi iduće godine, a za sada se može naći na 7-inčnom vinilu i na digitalnim formatima u izdanju labela Universal Egg. Vokal je Prince Jamo a na pjesmi su surađivali još i  Paolo Baldini DubFiles,  David Fullwood i Lucas Gabriel Petter.

Zanimljivo je da je spot za pjesmu sniman u Zagrebu, a snimio i režirao ga je David Tešić. 

 

"Spot za pjesmu Politrix prikazuje surovu stvarnost s kojom se mnogi ljudi u današnjem svijetu suočavaju. Svakodnevno svjedočimo kako politička korupcija dovodi do katastrofalnih posljedica kao što su nasilje, glad i neimaština, ali kao zajednica ne činimo dovoljno da bi došlo do bilo kakvog značajnijeg napretka.

 

 
Do suradnje sa Zion Trainom došlo je posredstvom našeg zajedničkog prijatelja Vedrana Menige. Spot se pretežno sastoji od arhivskih snimaka, a pojavljuje se i vokalist Prince Jamo. Nadam se da će vas potaknuti na razmišljanje, ali i djelovanje kako bi ostavili bolji svijet budućim naraštajima." - rekao je David.