Novi klupski program Dimensions festivala Get Down Early

Red Bull Music i Dimensions festival predstavili su novi projekt “Get Down Early”; najnoviji klupski serijal s ciljem predstavljanja DJ-eva u usponu na britanskim plesnijim podijima. Prkoseći fiksacijama glavnih zvijezda večeri kluba, Get Down Early će predstaviti velike zvijezde poput Legowelta, Marcellus Pittmana i Martyna koji će za promjenu nastupiti kao warm-up za mlade, nove DJ-eve koji su članovi “DJ Directorya”, postavljajući tako primjer drugačijeg vođenja nekog klupskog programa. 

Get Down Early predstavljanje je “DJ Directory” - prostora za razvoj talenata, kreiranog od starne Dimensions festivala, kako bi podržao veliki obujam talentiranih DJ-eva širom Velike Britanije. Izdvojeni iz Directorya, svježi Kiara Scuro, Sam Hall i Shy One dobiti će rijetku priliku predvoditi platforme događaja u Londonu, Bristolu i Glasgowu. 

Inspirirani širokim spektrom partija gdje je vrijeme trajanja seta irelevantno, od New Yorkškog povijesnog The Lofta do trenutno udarnog Cosmic Slopa baziranog u Leedsu, Get Down Early fokusirati će se na glazbu i atmosferu, tretirajući sve izvođače na line-upu jednako. Trio legendarnih mjesta poznatih po svojoj podršci umjetnika u usponu, ugostiti će svaku klupsku večer, a to su Corsico Studio u Londonu, La Cheetah u Glasgowu i The Love Inn u Bristolu.