Novi Chillibar s Val Vasharom

Punker iz Zadra, Val Kurtin, poznat diljem Europe, a i šire kao DJ Val Vashar, predstavit će nam na ChilliBaru svoju downtempo stranu.

DJ Val Vashar je dugogodišnji pripadnik hrvatske underground psytrance scene. Danas je uglavnom orijentiran na progressive zvuk, no bez obzira koji stil pušta zajednički nazivnik je uvijek psihodelija. U pristupu glazbi naglašena je njegova old school D.I.Y. filozofija i punk as fuck stav. Kao label DJ surađuje sa izdavačkim kućama Zenon Records i Glitchy.Tonic.Records. Uz gomilu manjih ili većih partija tokom godina svirao je na raznim festivalima kao što su UWOG, Boom, MoDem, Freqs Of Nature, Hadra, OZORA, Lost Theory, itd. Iako iza sebe ima gomilu projekata, spomenimo samo Ministarstvo Psihodelije, trenutno aktivno radi samo u organizaciji najvećeg hrvatskog psytrance festivala MoDem.
Životni moto: bolje izgoriti nego izblijediti!

https://soundcloud.com/val_vashar
https://www.facebook.com/val.vashar

Podršku će mu kao i uvijek pružiti domaći(ni) ChilliBara DJ Pila i DJ Richma.

***

ChilliBar – ambijentalna glazbena čitaonica je chillout, downbeat, freestyle projekt kojeg su 2003. godine pokrenuli Igor Richma i Rale Pipal uz pomoć frendova iz Attack-a. Prve ChilliBar kuhinje održale su se na serijalima kao što su Tribalizer, Gotcha, itd. Ponukani dobrim reakcijama ekipe i željom da nešto slično pokažu i širim masama u kafiću Spunk kreće prva sezona ove čitaonice. Nakon više ambijentalnih godina po raznim lokacijama Zagreba i Hrvatske, ChilliBar je nastavio sa šarenijom ponudom nego ikada, fuzijom chillout-a i cirkusa udomaćen u AKC Medika.

Danas, nakon nekoliko godina stanke, glazbena čitaonica - ChilliBar - vraća se u novom ruhu, u Pločniku. Pridružite se Facebook eventu