Nova sezona radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam iz kluba DVA OSAM

Druga sezona radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam kreće u utorak, 14. prosinca iz novog kluba DVA OSAM, na zagrebačkom Jabukovcu.

Pozitivan ritam je još uvijek friška radio emisija i video podcast, pokrenuta za vrijeme lanjskog lockdowna iz Pločnika. Zadržava se termin utorkom, od 20 do 22h u programu Radija808 (93,9FM i www.radio808.com), i uz video podcast od 21 do 22h, emitiran na youtube kanalu i FB stranici PDV-a, te na Facebook stranicama Pozitivnog ritma, Pločnika i Radija808.

Koncept emisije sadržan je u samom njezinom nazivu, fura se - Pozitivan ritam, a teme su priče iz života i šire, u društvu cijenjenih gostiju, mahom prepoznatljivih osoba iz šireg kulturnog konteksta, prijatelja, suradnika, kolega, itd.

Pretpostavljajući da nisu potrebne nove doze frustracija, u ova 'hrđava vremena' bit ćemo rasterećeni od tmurnih društveno-političkih tema svakodnevice koliko je moguće, a njegovat ćemo one koje nam u zadnje vrijeme najviše nedostaju, tj. priče iz klubova, izlazaka, priče sa šanka, iz backstagea, ispred wc-a,... Naravno, sve skupa začinjeno gomilom dobre mjuze koju inače nećete tako lako čuti na valovima domaćih radio postaja.

Urednici i voditelji emisije su Tomislav Šunjić i Vedran Meniga, dugogodišnji prijatelji i scenski entuzijasti.

U prosincu 2021. slijede prva 3 izdanja druge sezone, sa nadasve cijenjenm i interesantnim gostima.

14.12.2021. w/ Mate Škugor
--> https://dvaosam.com/event/4-pozitivan-ritam-rs-podcast-w-mate-skugor

21.12.2021. w/ Igor Pavlica
--> https://dvaosam.com/event/9-pozitivan-ritam-rs-podcast-w-igor-pavlica

28.12.2021. w/ Zoki i Suba (Hladno pivo)
--> https://dvaosam.com/event/14-pozitivan-ritam-rs-podcast-w-zoki-suba-hladno-pivo