Nakon dvomjesečne ljetne pauze, Pločnik 1. rujna otvara svoja vrata!

Pločnik je prvi puta nakon pet godina otišao na ljetnu pauzu. Napunili smo baterije, nauživali na moru i radu na festivalima, a uletio je i poneki godišnji odmor. U srijedu, 1. rujna ponovno otvaramo svoja vrata!

Kao i svi, nadamo se ublažavanju restrikcija koje će moguće uskoro stupiti na snagu i jedva Vas čekamo pozvati u naš dnevni boravak gdje ćete se kao nekada moći zavaliti na kauč i uživati u pomno odabranim pločama, odličnim hladnim ili toplim napicima i druženju s uvijek veselim i nasmijanim Pločnikovcima!

Plavi podrum Klein i dalje ostaje zatvoren zbog epidemiološke situacije i restrikcija, no nadamo se da se uskoro vidimo i na plesnom podiju. Dok čekamo vruće plesnjake, prisjećamo se naših aktivnosti kroz vrlo izazovnu proteklu godinu u kojoj smo osmislili i provodili online in-house program Zvuci dnevne sobe koji danas broji 85 emisija dostupnih na Mixcloudu, YouTubeu i Facebooku, kao i radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam u suradnji s Radijem 808 koje su dostupne na PDV-ovom YouTube kanalu, Facebook stranicama Pozitivnog ritma i Pločnika.

Vidimo se uskoro u Međimurskoj 21!

Zavirite u Pločnik i virtualno
facebook.com/plocnikzg
instagram.com/plocnik.zg
pozitivanritam.hr/plocnik