Méta, party by yrb art collective

Umjetnost kao događaj sudjelovanja u realizaciji kolektivnog sna je strategija otimanja života zaboravu, te postavljanje stvarnosti kao igre koja je istinita, utoliko što nije igrokaz dogovorenih obrazaca unutar narativa temeljenih na stereotipima i magnetizmu straha koji nas veže nagonskim grčem, već uključuje našu svijest o energiji kao temelju svih interakcija i maštu.
Pozvani ste kao akteri kreiranja autentičnih oblika stvarnosti u kojoj se susreću vaše želje i snovi u realizaciji kolektivnog sna. Samim dolaskom inicirani ste u 'young, rich & beautiful' kolektiv ljudi koji izgaraju u strasti prema životu, ljepoti i prirodi, koji su slobodni od paranoje prema svijetu i svjesni bogatstava koja nas okružuju. Vjerujemo da je opresiji odzvonilo i najavljujemo doba milosti, odvraćamo pažnju od sveg lošeg, to je kvantni skok u sretan um, a u tome će nas sve podržati dj D-Gree s afrobeat-soul-funk ritmovima i dj MarkOm koji sprema jedno psihodelično iskustvo. Bit će tu još umjetnika, noćnih ptica i klupskih zvijezda, o tome više ovih dana...

Leo Hekman a.k.a. dj D-Gree je resident u Funku i član Hrvatske funk delegacije koja promiče retro stilove, te radi i kao urednik na radijskoj stanici 808.