Ljeto na Jabukovcu u DVA OSAM, powered by Pločnik

Pozitivan ritam ne miruje, i ovo ljeto smo vam pripremili nešto novo!

Slično kao prije 2 godine, kada smo u prvoj godini pandemije pod restrikcijama organizirali programe u sklopu Ljeta u Tehničkom, ovog ljeta svakodnevni program mnogima omiljenog kreativnog huba i dnevne sobe, tijekom srpnja i kolovoza prebacujemo u klupsku atmosferu, tj. u DVA OSAM na Jabukovcu.

Pomakni se sa vrućine gradskog asfalta, jer svega desetak minuta hoda od samog centra grada na breg, ili još manje prijevoznim sredstvom, dijeli te od svakodnevnih sadržaja, u opuštenoj atmosferi, i već prepoznatljivoj režiji Pločnika.

Očekuju vas ina glazbena događanja raznih usmjerenja, koncerti, clubbing, slušaone, ali i festivalske promocije, večeri stand up komedije, kulturni kvizovi, i još štošta.

Uz redovne nastupe mahom prepoznatljivih imena, Pločnik nastavlja i s predstavljanjem novih imena na sceni, i pratećih inicijativa i projekata.

A sve skupa u okruženju klupskog prostora s najdužom tradicijom na ovim prostorima, s velikom otvorenom terasom, koja je u zadnje vrijeme dobrim dijelom ozelenila svoje površine, garantriajući dovoljno hlada i za koji stupanj niže temperature u toplim danima ljeta.

Program objavljujemo idućeg tjedna, stay tuned!