Kompilacija "Healing Sounds" osvojila je nagradu Elector u kategoriji Album/kompilacija godine!

Zagreb, 4. veljače – Dobrotvorni kompilacijski album "Healing Sounds - Croatia Earthquakes Relief Project - pt. 1" osvojio je nagradu Elector u kategoriji Album/kompilacija godine. „Healing Sounds“ je projekt domaće elektroničke scene za žrtve potresa. Na prvom dijelu vinilnog izdanje nalazi se šest pjesama koje su posebno za ovu prigodu napravili cijenjeni akteri elektroničke scene Petar Dundov & Ilija Rudman, Zarkoff, Jan Kinčl, Antonio Zuza, PEZNT i Le Chocolat Noir.

Digitalno izdanje je objavljeno 22.3.2021., na godišnjicu zagrebačkog potresa, putem Bandcamp profila PDV-a. Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćuje na račun zaklade SOLIDARNA za pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla kao pokretača projekta uz izdavačku podršku etikete PDV, domaći producenti okupili su se, priloživši svoje kompozicije za ovu prigodu. Album sadrži uglavnom ekskluzivne numere, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se nalaze (abecednim redoslijedom): Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, VRH, Zarkoff. 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nastanku kompilacije i svima koji su za nju glasali, želimo čestitati svim dobitnicima u drugim kategorijama, ali i svim nominiranim glazbenicima i izdanjima, vidimo se dogodine, nadamo se u još žešćoj konkurenciji.

Sve koje zanima, fizičko izdanje mogu naručiti na linku https://www.pdv.com.hr/hr/store/va-healing-sounds-croatia-earthquakes-re...

A digitalno ovdje https://www.pdv.com.hr/hr/store/va-healing-sounds-croatia-earthquakes-re...