Kali Fat Dub, objavljen prvi singl uz najavu datuma izlaska novog albuma 'Životinjska karma'

Zadovoljstvo nam je objaviti prvi singl naziva 'Stupor Saturnalis' te najaviti izlazak novog albuma imena ''Životinjska karma'' (PDV054) post-apokalipitčnog, spoken word, dub dua Kali Fat Dub!  ''Životinjska karma'' je njihov treći dugosvirajući album, ujedno i prvi za etiketu PDV te će biti dostupan kao vinilno i CD izdanje uz prateće digitalne formate, te su već moguće i prednarudžbe

Kali Fat Dub je furiozni, post-apokaliptični, spoken word dub duo kojeg čine dva osebujna momka Haris Pilton i Chakka Svraka. Kao akteri scene i glazbeni aktivisti već dugi niz godina, iza sebe imaju veliki broj klupskih i festivalskih nastupa duž regije i Europe uz dva već samoobjavljena prijašnja glazbena uratka. Album će svoju službenu koncertnu promociju i datum izlaska doživjeti u četvrtak, 15.7. nastupom Kali Fat Duba uživo na ovogodišnjem, 19. izdanju Seasplash festivala.
 

Poslušaj --> 'Stupor Saturnalis' @ Bandcamp
Pre-order --> KALI FAT DUB - Životinjska karma - LP/CD/Digital

 


Kali Fat Dub 

"Prstohvat muzičke šarenice kršten glomaznom panonskom weltschmertz rap poezijom. Nešto za jake nerve i krhko strpljenje. Nešto za na pun kufer i prazan stomak. Za svakog po nešto, za nekoga SVE. Mi smo već slušali. Sada je red na Vas! Uživajte u novonastaloj džepnoj apokalipsi koja ne ostavlja mjesta ravnodušnosti."
Kali Fat Dub

 

 

Kali Fat Dub virtualno:
facebook.com/kalifatdub
kalifatdub.bandcamp.com
soundcloud.com/fatkalidub