Kada već ne možete k nama, Pločnik i dućan ploča PDV stižu na vaša vrata!

Nemojte si uskraćivati pivska, i/ili glazbena zadovoljstva, samo zato jer u vrijeme izolacije ne možete izaći iz svog doma. Pića iz asortimana Pločnika, i ponudu dućana ploča PDV, koja uključuje šarolik izbor vinilnih naslova, CD-ova, DVD-ova, knjiga, raznog merchandisea, ulaznice za događanja, potrepština za DJ-e, kao i opremu održavanje ploča, od sada možete naručiti i direktno od nas.

  

  

  

 

 

www.pdv.com.hr

Kontaktirati nas možete putem fiksnog telefona 01 4107 723 ili emaila plocnik@pozitivanritam.hr, te u inbox  Pločnik Facebook stranice.
 
Vrijeme dostave je između 17 i 21 sat, minimalna narudžba je 150 kuna, a dostavljamo na uži centar grada Zagreba (detalje o lokaciji dostave možete provjeriti u mapi ispod). 
 
 
I to nije sve! Svaki kupac dobija kupon s kojim učestvuje u nagradnoj igri, u kojoj dijelimo po 2 ulaznice za: Seasplash festival, Outlook festival, Dimensions festival i Slurp! festival, kao i druge nagrade sa paketima izdanja (LP, CD) i popratnih artikala (majice, strip, fanzin, itd.) PDV-a.
Izvlačenje dobitnika vrši se po završetku izolacije.
 
Ukoliko preferirate Wolt i/ili Glovo - slobodno nas potražite tamo da vidite što možete naručiti. U međuvremenu pazite na sebe i ljude oko vas, i vidimo se uskoro u Međimurskoj 21!
 

#ostanidoma #stayhome

 
Vole vas Pločnik & PDV <3